Yaşam
  • 5.3.2023 20:29

Akşener'in ayrılığı CHP'li ünlüleri bunalıma soktu

CHP ve İYİ Parti arasındaki aday çatışması sonrası ünlü isimlerin altılı masa hüsranı! Solcu ünlülerde Tepkiler çığ gibi!

ARMAĞAN ÇAĞLAYAN

"Siyasi nezaket hiç kalmamış siyasi arenada. Masadan ayrılırken kurulan cümleler, masadan ayrılmaktan daha kırıcı."

O tepkilerden bazıları şöyle 👇

ŞAHAN GÖKBAKAR

"Bence topyekün ülkece 1 gün süreyle susalım. Ülkede toplu halde 1 günlük "tıp" oynayalım. Yeter, benim kafam kaldırmıyor artık..."

HAKAN URAL: MİLLET İTTİFAKIMIZIN BAŞI SAĞ OLSUN!

Ekranların sevilen yüzlerinden ünlü oyuncu Hakan Ural, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Millet İttifakında yaşanan gelişmeleri tiye aldı. Ural, "Millet İttifakımızın başı sağ olsun" dedi.

"TARİH OLACAKSINIZ."
Siz oyun kurarsınız ama oyun kuranların en hayırlısı Allah' tır. (Enam 30)

Hakan Ural, yaşananları Levent Kırca'nın masa kırma skeci üzerinden tiye aldı.
"Sen ne anlarsın diyen çok bilmişler vardı!! Kandırıldınız bilmem anladınız mı?"

 

'İYİ PARTİ KENDİ FİŞİNİ ÇEKTİ'

Ünlü oyuncu ve senarist Murat Şeker, İYİ Parti liderinin açıklamalarına sert tepki gösterdi. Şeker, "İYİ Parti kendi fişini çekti. Dün neden imza attın o zaman diye sorarlar kadına? 14 Mayıs tarihinin 2 gün önce geçerli makamdan onayı, bugünkü masadan kalkma kararı... önceden planlı değilse nedir? Ateistler bunu da açıklasın..." dedi.

Şeker, "Dün neden imza attın o zaman diye sorarlar kadına?

"İYİ Parti kendi fişini çekti.



ŞENER ŞEN
Yaşadıklarımızı anlatan en iyi cümle; ''En namuslu sözler,en namussuz insanların dilinde..!''

BEDRİ BAYKAM: AKŞENER OYUNUN KAYBEDENİDİR

Ünlü ressam Bedri Baykam, "Akşener oyununun kaybedenidir."

"Akşener daha önce CHP içinden büyük kopmalar yaratacağına inanarak istifa edip giden ve yok olanlar gibi bir havada! Bu ittifaktan ayrılırken büyük bir halk dalgası yaratacağını sandı ve şimdi tersine kendi siyasi intiharına koşuyor! Bırakın CHP'lileri, kendi partisini kaybedecek"

BEDRİ BAYKAM

"Hala altılı masadan medet umanlar, herhalde Türkçe doğru dürüst dyuguklarını anlamıyorlar. Akşener'in kullandığı sözlerden sonra o masa olsa kavga ve ağız dalaşı masası olur. "Yazıklar olsun", "Esef verici" sözleri yankılanır... Bu nezaketsiz dil, görmezden gelinemez"

"Akşener o masaya bir daha oturamaz. Ama o masa 5+ diğer muhalif partilerle yoluna devam eder! İkinci turda İYİ Partinin muhalif seçmenleri zaten Kılıçdaroğlu'na destek verirler! Yani bence altılı masa yerini artık belki "Sekizli masa"ya terk etmiştir. Akşener ise oyunun "kaybedenidir"

SELÇUK YÖNTEM

"Bravo Meral hanım böyle bir dönüşümü bir tiyatro oyununda bile hiçbir aktör yorumlayamaz. Pes."

 

METİN UCA

"Sayın Meral Akşener, dünkü imzayı siz atmadınız mı efendim? Bir yıldır konuşulan konu dün mü dayatma oldu? İYİ Parti GİK kararı Türkiye'nin tek adam garipliğinden daha mı önemli? Göreve çağırdınız CHP'li başkanlar Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş hayır de ne yapacaksınız?"

AYŞE ÖZYILMAZEL

"Bi Meral Akşener şokumuz eksikti. Ülke bu haldeyken, bu saatte, şimdi mi aklınıza geldi?! ALtılı masa nasıl anlaşamazsınız siz?.. Nasıl? Hırsın zamanı mıydı?"

AYŞE ÖZYILMAZEL

"Biriniz bile sevmiyorsunuz şu güzelim ülkemizi ve bizi. Biriniz bile! Yazıklar olsun hepinize. Meral Akşener o dağıttığınız sadece masa değil, milyonların geleceği.

FAZIL SAY: KAZANACAĞIZ!

YÜCEL ARZEN

"Zavallılık nedir? Seçeneceksizliktir! Ya banyo terliği ya Kılıçdaroğlu. Ya İmamoğlu ya Yavaş demek ve aslında banyo terliğine mahkum olmaktır! Bugün beni yönetsin diye banyo terliğini hesaplarında paylaşan sözüm ona bir sürü sanatçıya maruz kaldık. Zavallılık cehalet!"

UMUT MÜRARE:

"Son masa bükücü (Recep Tayyip Erdoğan)"

HDP'li isimlerden Meral Akşener açıklamaları

Güncellenme Tarihi : 5.3.2023 21:01

İLGİLİ HABERLER