Edinilen bilgilere göre, Çay ilçesi Cedid Mahallesi’nde oturan Muzaffer T. (63), aralarında alacak verecek meselesi bulunan bacanağı emekli bekçi H. Ali Çevik (55) ile evinin bahçesinde tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi ile evine koşan Muzaffer T., av tüfeğini alarak H. Ali Çevik’in üzerine ateş etmeye başladı. Olayda yaralanan ve ambulansla Çay Devlet Hastanesine kaldırılan H. Ali Çevik’in durumunun ağır olduğu bildirildi.
Bacanağını silahla yaralayan Muzaffer T. ise olay yeri yakınlarında Çay İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alınırken, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.
Alacak verecek kavgası kanlı bitti...

Hızlı Özet
“Afyonkarahisar’ın Çay ilçesinde, alacak verecek meselesinden çıkan silahlı kavgada 1 kişi yaralandı.”
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Günlerdir kusuyordu! Savcı acil serviste hayatını kaybetti
Almanya'da savcı olarak görev yapan 42 yaşındaki Sibel Tunç, eşiyle birlikte tatil için geldiği İstanbul'da fenalaşarak yaşamını yitirdi. Günlerdir süren kusma şikayetiyle gittiği hastane koridorunda aniden hayatını kaybeden Tunç'un ölümü "şüpheli" bulunarak olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

Tekerlekli Kasa: Kara Haydar'ın Lüks Araçlarının İçinden 16 Milyon Euro ve Dolar Fışkırdı!
Vanlı “Kara Haydar” olarak bilinen Mehmet Fatih Tançalan hakkında Ankara’da yürütülen ikinci bir soruşturma kapsamında İstanbul’da operasyon düzenlendi. Sarıyer Maslak’ta paraların saklandığı tespit edilen araçlarda yapılan aramalarda, yaklaşık 934 milyon TL tutarında euro ve dolar cinsinden döviz

Tera Fon'un gizemli 11 yatırımcısı belli oldu: İşte o isimler
Fon soruşturmasında Tera'nın TLY fonunun Türkiye Elektronik Fon Alım Satım Platformu'na (TEFAS) açılmadan önceki ilk yatırımcıları ortaya çıktı. Aslan payının iki Tera şirketine ait olduğu yatırımcı listesinde Emre Tezmen'in çocuklarının da yer aldığı görüldü.

Manisa'daki okul saldırganı ile annesi, babası ve dedesi tutuklandı
Turgutlu ilçesinde lise yakınında öğrencilere av tüfeğiyle ateş açarak 11 öğrencinin yaralanmasına neden olan 15 yaşındaki H.O.’nun da aralarında bulunduğu 10 şüpheli adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden 7’si tutuklanırken, 3 kişi adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.