Spor
  • 22.1.2023 18:08

Alanyaspor ile Fatih Karagümrük puanları paylaştı

Spor Toto Süper Lig'de Alanyaspor ile Fatih Karagümrük 2-2 berabere kaldı. Alanyaspor'un gollerini Umut Güneş ve Ivan Cavaleiro, Fatih Karagümrük'ün gollerini ise Fabio Borini (2) kaydetti.

Süper Lig'in 20. haftasında Alanyaspor ile Fatih Karagümrük karşı karşıya geldi.

Mücadelenin 6. dakikasında Alanyaspor, Umut Güneş'le öne geçti. İlk yarının kalan bölümü bu skorla geçilirken devreye ev sahibi ekip 1-0 önde girdi.

İkinci yarıda Fatih Karagümrük, 59. dakikada Mbaye Diagne'nin asistinde Fabio Borini ile eşitliği sağladı.

Karşılaşmanın son bölümüne 1-1'lik eşitlikle girilirken Fatih Karagümrük'te ilk golün sahibi Fabio Borini, takımının ikinci golünü kaydetti. Alanyaspor'da oyuna sonradan dahil olan Ivan Cavaleiro ise 83. dakikada bir kez daha skora dengeyi getirdi.

Kalan bölümde iki takım da skordaki dengeyi bozamazken mücadele 2-2'lik eşitlikle sona erdi. Bu sonucun ardından Alanyaspor puanını 25'e, Fatih Karagümrük ise 22'ye yükseltti..

Süper Lig'de gelecek hafta Alanyaspor, Beşiktaş'a konuk olacak. Fatih Karagümrük ise haftayı bay geçecek.

Corendon Alanyaspor: 2 - VavaCars Fatih Karagümrük: 2

Stat: Kırbıyık Holding
Hakemler: Burak Pakkan, Mustafa Sönmez, Özgür Ertem
Corendon Alanyaspor: Runarsson, Leroy Fer, Furkan Bayır, Balkovec, Zinedine Ferhat, Umut Güneş, Lusamba, Yusuf Özdemir, Efecan Karaca, Efkan Bekiroğlu, Ahmed Hassan
VavaCars Fatih Karagümrük: Batuhan Şen, Biraschi, Baniya, Dresevic, Levent Mercan, Shukurov, Ricci, Ozdoev, Colley, Borini, Diagne

Güncellenme Tarihi : 22.1.2023 18:09

İLGİLİ HABERLER