Spor
  • 27.2.2023 22:15

Alanyaspor'da Farioli ayrıldı, yerine Ersun Yanal geldi

Süper Lig ekiplerinden Alanyaspor, teknik direktör Francesco Farioli ile yolların ayrıldığını açıkladı. Tecrübeli teknik direktör Ersun Yanal, Akdeniz takımının yeni hocası oldu.

Süper Lig ekiplerinden Alanyaspor'da Francesco Farioli dönemi sona erdi.

Akdeniz temsilcisinden yapılan açıklamada, karşılıklı anlaşma ile İtalyan teknik adam ile yolların ayrıldığı belirtildi.

"Teknik Direktörümüz Francesco Farioli ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunuyoruz.

Başkanımız Hasan Çavuşoğlu, Farioli ve ekibine kulübümüze katkılarından dolayı teşekkür ederek plaket takdim etti.

Başkanımız Hasan Çavuşoğlu, Teknik Direktörümüz Francesco Farioli ve ekibine, kulübümüze verdikleri katkılardan dolayı teşekkür ettiğini belirterek, "Bundan sonraki çalışma hayatlarında başarılar diliyorum. Görev yaptığı süreçte Francesco Farioli ve ekibi her zaman takımımıza iyi futbol oynatmak istemiş, genç oyuncular kazandırmıştır. Bu süreçte kulüp olarak Süper Lig sıralamasında beşincilik elde etmiş ve kupa yarı finali başarısı da yaşatmıştır. Yapmış oldukları çalışmalar, göstermiş oldukları profesyonel tutum ve azim için kendilerine teşekkür ederiz." dedi."

Ersun Yanal geldi

Öte yandan Alanyaspor'da Francesco Farioli'nin ardından yeni teknik direktör Ersun Yanal oldu. Kulübün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Hoş geldin Ersun Yanal" ifadesi kullanıldı.

Akdeniz temsilcisi, Yanal ile 1.5 yıllık sözleşme imzaladı.

Ersun Yanal, Süper Lig'de son olarak Antalyaspor'da görev almıştı. 61 yaşındaki teknik adam, Kasım 2020 tarihinde başına geçtiği Antalyaspor'dan Ekim 2021'de ayrılmıştı.

Alanyaspor'da Farioli ayrıldı, yerine Ersun Yanal geldi

Alanya 11. sırada bulunuyor

Alanyaspor, bu sezon Süper Lig'de oynadığı 22 maçta 6 galibiyet, 7 beraberlik ve 9 mağlubiyet yaşadı ve 25 puan topladı. Alanyaspor, ligde 11. sırada yer alıyor.

Güncellenme Tarihi : 27.2.2023 22:17

İLGİLİ HABERLER