Spor
  • 13.3.2010 14:40

ALANZİNHO'NUN BURUK GOL SEVİNCİ

GÖKMEN ŞAHİN
TRABZON (İHA) - Trabzonspor'un Brezilyalı oyuncusu Alanzinho, son nefeste gelen golün teselli olduğunu belirterek, gol atmasına rağmen sahadan mutlu ayrılmadığını söyledi.
Ziraat Türkiye Kupası'nda Ankaragücü'ne karşı 1 gol atan Alanzinho, Bordo-mavili forma altında bu sezon ligde ilk golüne Gaziantepspor'a karşı attı. Ligde ilk golünü atmasına rağmen buruk sevinç yaşayan Brezilyalı oyuncu gol atmasına rağmen mutlu olmadığını belirterek, "Zor bir maç olacağını biliyorduk. Çünkü rakip kendi sahasında çok iyi oynayan bir takımdı. Bugün öyle bir oyun oldu ki, neredeyse kaybetmenin eşiğindeydik ve maç bu duruma gelince 1 puan da teselli oldu. Aslında burada 3 puan istiyorduk.
Çünkü oynayacağımız kilit maçlar öncesinde buradan alınacak 3 puan çok büyük avantaj sağlayacaktı bize. Ancak dediğim gibi son nefeste gelen gol adeta teselli oldu" dedi.
Brezilyalı oyuncuların golleri ile maçın bittiğinin hatırlatılması üzerine ise Alanzinho, "Beto ile maç sonunda konuşamadım, kendisi erken çıktığı için tebrik etme fırsatım da olmadı. Ama bugün buradan 1 puanı kurtardığımız için çok mutluyum. Yine de Brezilyalılar'ın hiçbiri bugün tam anlamıyla mutlu olamadı. Ne O, ne de ben bugün buradan mutlu ayrılmıyoruz" ifadelerini kullandı.
Golün ardından formasını köşe bayrağı üzerine asmasını da yorumlayan Alanzinho sözlerini şöyle tamamladı:
"Uzun zamandır bunu yapmayı düşünüyordum, bugün de iyi bir fırsat oldu. Bu gol önemli bir goldü. Çünkü hiç değilse kaybetmedik. Ama isterdim ki bu gol bize 3 puanı getirsin, ne yazık ki olmadı"dedi

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 09:44

İLGİLİ HABERLER