Gündem
  • 30.11.2004 00:15

ALDATILAN KURTLAR VADİSİ'NİN GÜZEL AVUKATI ÇAKIR'I TERKETTİ

Sevgilisi Oktay Kaynarca'nın çapkınlıklarını uzun süre sineye çeken ünlü oyuncu Özgü Namal, sonunda patladı. Oktay'ın Enci Teker'le ilişkisini öğrenen Özgü, ilişkiyi tamamen bitirme kararı aldı.

Çakır ise hala çapkınlık turlarında.
Oktay Kaynarca'nın kaçamakları sevgilisi tarafından sürekli affediliyordu ama Enci Teker'le yakınlaşması bardağı taşırdı. Kurtlar Vadisi'nde rol alırken tanışıp, birlikte olmaya başlayan Oktay Kaynarca ile Özgü Namal'ın aşkları üzerine çok yazılıp, çizildi. Evliliğe doğru giden, ciddi bir ilişki yaşayan sevgililerin arası Kaynarca'nın çapkınlıkları yüzünden birçok kez açıldıysa da, 'Çakır' lakaplı oyuncu her defasında Namal'ın kalbini yeniden kazanmayı bildi. Ta ki, son kaçamağına kadar!..

DEFİLESİNDE GÖREV ALMIŞTI
Moda dünyasının yeni isimlerinden Enci Teker'in defilesinde görev alan Kaynarca, aynı gece sosyetik modacıyla Ritz Carlton'ın içindeki Redroom'da sarmaş dolaş eğlenmişti. Bu kaçamağı basından öğrenen Özgü Namal, ilişkiye bu defa kesin noktayı koydu.

ADINI BİLE DUYMAK İSTEMİYOR
Daha önce sevgilisinin birçok çapkınlığını affeden Namal, aşkı uğruna Elif Ece Uzun'la Bodrum kaçamağını da görmezden gelmişti. Fakat artık sevgilisinin adını bile telaffuz etmek istemiyor. Şu sıralar "Aşkımızda Ölüm Var" adlı dizinin başrolünde oynayan Oktay Kaynarca ise, çapkınlıklarına tam gaz devam ediyor. Ünlü oyuncu, geçen hafta Taksim'deki Nupera'da sarışın bir hanımla sarmaş dolaş eğlenirken görüldü!

Güncellenme Tarihi : 16.3.2016 23:22

İLGİLİ HABERLER