Spor
  • 13.1.2014 00:18

Alex Telles antremana çıkmadı

Gremio sportif direktörü Alex Telles'le alakalı çok yeni bir açıklama yaptı. İşte o açıklamalar..

Bento Gonçalves'de takımıyla sezon öncesi hazırlık kampında bulunan Alex Telles'in transferi ile alakalı yeni açıklamalar gelmeye devam ediyor.

Gremio Sportif Direktörü Rui Costa oyuncuları Alex Telles'in gerekli teminatın ellerine ulaşmasıyla birlikte Galatasaray'a imza atabileceğini belirtirken Telles için kendini bir çok takımın aradığını belirtti. Sportif direktör Alex Telles'in teminat gelirse Galatasaray'a yakın olduğunu ancak gerekli teminatı alamadıkları takdirde başka bir kulübe de gidebileceği uyarısında bulundu.

Antrenmana çıkmadı

Bento Gonçalves'de hazırlıklarını sürdüren Gremio'da Alex Telles bugün antrenmana çıkmadı. Brezilya basınının Telles neden antrenmana çıkmadı sorularına da yanıt veren Rui Costa oyuncusunun rahatsızlığı dolayısıyla antrenmanda yer almadığını aktardı. Bu açıklama Brezilya basınını pek tatmin etmezken Telles'in antrenmana çıkmamasının sebebi transfer görüşmelerinin tıkanması olarak yorumlandı.

Hatırlanacağı üzere Telles'in menajeri oyuncusunun Galatasaray'da oynamak istediğini ve gerekli teminatın Galatasaray tarafından yarın yatırılacağını iddia etmişti.

Eurosport Türkiye

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 08:32

İLGİLİ HABERLER