Gündem
  • 21.3.2023 01:32

Ali Babacan Muharrem İnce'ye tehdit etti

Babacan'ın İnce göndermesi gündem oldu! "Bu millet seçim gecesi kendisini yalnız bırakanı..."

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, sandık güvenliği için yapılan çalışmaların tanıtım toplantısında 2019 seçimlerini hatırlattı. Babacan, isim vermeden Muharrem İnce'ye gönderme yaparak "Bu millet verdiği oya sahip çıkmayanı, hakkını savunmayanı, seçim gecesi kendini yalnız bırakanı da umutları alıp karanlığa gömeni de affetmez.” dedi.

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, 14 Mayıs’ta yapılacak seçimlerin sonuçlarını takip etmek amacıyla kurdukları “saydık.biz” isimli internet sitesinin tanıtım toplantısında konuştu.

Babacan, şunları söyledi:

"BU MİLLET KENDİSİNİ SEÇİM GECESİ YALNIZ BIRAKANI UNUTMAZ"

İktidarın bütün gücüyle milletin üstüne geldiği, hayatın her alanına karıştığı, kendi milletini fakirleştirdiği bir dönemde verilecek en iyi cevabın sandığa atılacak bir oy olduğunu bu millet gayet iyi bilir. Fakat oy sandığına dokunanı, verdiği oyu mundar etmeye, saydırmamaya, iptal etmeye çalışanı da affetmez. 2019’da gördük. Verdiği oya sahip çıkmayanı, hakkını savunmayanı, seçim gecesi kendini yalnız bırakını da umutlarını alıp karanlığa gömeni de affetmez, unutmaz. Dolayısıyla bizim sandıklara sahip çıkmamız, aynı zamanda milletimizin bizden çok kuvvetli beklentisidir. Biz, DEVA Partisi olarak sorumluluğumuzun farkındayız. Sizi seçim gecesi yalnız bırakamayacağız.”

Güncellenme Tarihi : 21.3.2023 01:36

İLGİLİ HABERLER