Spor
  • 28.5.2024 12:50

Ali Koç: İrfan Can ve Tadic yetersiz!

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç seçim çalışmalarına tam gaz devam ediyor. Rakibi Aziz Yıldırım'ı bir kez daha devirebilmek için üyelerle bir araya gelip bundan sonraki projelerinden bahsediyor. Koç son konuşmasında transferden bahsetti. Takımın ihtiyacı olan mevkilere oyuncu alacaklarını söyledi. o mavkilerde sezonun parlayan yıldızlarından Dusan Tadic ve İrfan Can olması dikkat çekti.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç dün bir araya geldiği kongre üyelerine seçilmesi durumunda yapılacaklardan bahsetti... Başkan transferlere değinirken sezonun en iyi oyuncularından ikisi Dusan Tadic ve İrfan Can'ın yetersiz olduğunu şu şekilde ifade ettiği görüldü.

* İnşallah bu kadronun üstüne 3-4 bilemediniz 5 ilave yapmamız gerekiyor. Mesela kanatlarda sıkıntımız vardı, ilave yapmamız gerekiyor. Nisan ayından beri Mario Branco ve ekibi bunu çalışıyor.

Ali Koç'un yetersiz bulduğu İrfan Can (19 gol) ile Tadic'in (24 gol) Fenerbahçe'ye bu sezon 43 gollü bir katkısı oldu.

Sağ kanatta

İrfan Can Kahveci 12 gol 7 asist

Cengiz Ünder 9 gol 2 asist

Sol kanatta

Dusan Tadic 10 gol 14 asist

Joshua King 2 gol 1 asist

Ryan Kent (kadroya adı yazılmadı)

HEM İRFAN CAN HEM TADİC AYRILABİLİR

Bir süredir İrfan Can'ı La Liga'dan takımların istediği konuşuluyor. Aynı şekilde Tadic'in de kariyenin son döneminde Ajax'a dönerek hem teknik ekipte hem de futbolcu olarak yer alacağı iddia ediliyor.

DİĞERLERİ İÇİN DE AYRILIK ÇANLARI ÇALIYOR

King'in sözleşmesi feshedildi. Kent ise devre arasında Lazio'ya gitmeyi reddetti. Cengiz ise sezon başında gelmesine rağmen Euro 2024 kadrosunda yer almadığı için kariyeri tehlikeyi girmesin diye ayrılmak istediği iddialar arasında.


 

Güncellenme Tarihi : 28.5.2024 12:51

İLGİLİ HABERLER