Spor
  • 22.5.2024 13:52

Ali Koç provokatör Mert Hakan Yandaş'ı takımda tutma kararı aldı

Galatasaray'a baskın yapan Ali Koç'tan Mert Hakan Yandaş kararı…
Fenerbahçe adına Galatasaray derbisinde öncesi ve sonrasıyla en etkili isimlerden biri olan Mert Hakan Yandaş hakkında karar verildi. Sarı-lacivertli yönetim, yerli futbolcuların daha değerli olacağı önümüzdeki sezon için tecrübeli orta sahayı takımda tutma kararı aldı.

Trendyol Süper Lig'de son haftaya kadar şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe'de, kadro planlama çalışmaları da son sürat devam ediyor. Sarı-lacivertli takımın 2020 yaz transfer döneminde Galatasaray'ın elinden kaptığı Mert Hakan Yandaş'la yeni sözleşme imzalanacak. Galatasaray'ı derbide yendikten sonra yönetim ve futbolcularla RAMS Park'ın içine kadar giren Başkan Ali Koç'un "O bizim komutanımız." dediği 29 yaşındaki oyuncuyla yeniden masaya oturuluyor.

"TEK BAŞIMA OYNAYACAĞIM ONLARLA"

Fenerbahçe ile mevcut sözleşmesi sezon sonunda bitecek Mert Hakan Yandaş, bu sezon 27 maçta 3 gol, 6 asistlik performans sergiledi. Fenerbahçe'nin Galatasaray'ı 1-0 mağlup ettiği maç sonrası soyunma odası koridorunda bağıran futbolcu, "Tek başıma oynayacağım onlarla dedim tek başıma!' diye bağırmıştı. Bu müthiş karşılaşmada Fenerbahçe'nin kaptanlarından Mert Hakan Yandaş'ın performansı ise en çok konuşulan konulardan biriydi.

Güncellenme Tarihi : 22.5.2024 13:55

İLGİLİ HABERLER