Yaşam
  • 19.4.2024 21:53

Ali Koç'un karısı Türklere canavar diyen Ermeni Şarkıcı Cher ile parti yaptı

Ali Koç'un eşi Nevbahar Koç  Türk düşmanı Ermeni Cher'in ile parti yaptı.
Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç'u eşi Nevbahar Koç, arkadaşları ile bir partide buluştu.

Nevbahar Koç’unda aralarında yer aldığı partiye pek çok ünlü isim katıldı. Koç'un eğlenceli anlarını Begüm Şen ve Caroline koç beğendi.

Ali Koç'un eşi Nevbahar Koç Yalısının Kapılarını Araladı! Nejat İşler Sordu  Ünlü İsim Cevapladı

Geçen ayda arkadaşlarıyla birlikte doğum gününü kutlayan Nevbahar Koç ve Cher bu kez yine bir araya geldi.

Ali Koç'un eşi Nevbahar Koç yalısında, eltisi Caroline Koç'un markası olan  Selamlique Istanbul'un sorularını yanıtladı: Totemim maça gitmemek -  Patronlar Dünyası

Koç ve yakın arkadaşları Cher ve mücevher tasarımcısı Lore Rodkin davet edildikleri parti öncesi yemek yedi. Türkiye’ye iltifarlarda bulunan Nevbahar Koç “Merhaba ben Nebi. İstanbul’u temsil ediyorum. Ve arkadaşlarımla birlikte parti aşığıyım. Sohbet edip eğlenmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Nevbahar makyajı ve saç modeli ile dikkat çekti.

LOS ANGELES’TA DOĞUM GÜNÜNÜ KUTLAMIŞTI

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı, Koç Holding Başkanvekili Ali Koç'un eşi Nevbahar Koç, doğum gününü Los Angeles'ta dostlarının düzenlediği sürpriz parti ile kutlamıştı.

52 yaşına giren Nevbahar Koç'un sürpriz partisinde dünyaca ünlü isimlerden Cher, İrina Shayk, Loree Rodkin, James Aka Munky, Evis Xheneti, Mert Alaş yer almıştı.

patronlardunyasi.com

 

 

Türklere canavar dedi

Türkiye'nin Barış Pınarı Harekatı, terör örgütü sevici Batı'yı rahatsız etmeye devam ediyor. Ermeni asıllı ABD'li şarkıcı Cherilyn Sarkisian, operasyonla ilgili olarak 'Umarım Türkler gelmezler. Onlar canavar" paylaşımını yaparak büyük bir skandala imza attı.

ABD'li şarkıcı ve oyuncu Cherilyn Sarkisian'dan Türkiye'nin başlatmış olduğu Barış Pınarı Harekatı'na skandal bir çıkış geldi. 

"Cher" ismini kullanan ABD'li şarkıcı ve oyuncu Cherilyn Sarkisian Twitter hesabından, Times of London’da yayımlanan "Umarım Türkler gelmez, onlar canavar" başlıklı makaleyi paylaştı.

Cher, makaleye şu notu düştü:

“Umarım Türkler gelmezler. Onlar canavar. Trump, Kürtlerin hayatıyla ilgili hiçbir şeyi umursamıyor. Ama Hıristiyanların hayatını koruyamaz mı? Genç Hıristiyan kızların ve erkeklerin perişan edilmelerine izin verecek mi? Trump ruhsuz bir dinsiz.”

Soykırım dedi

Sarkisian, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada bir hayli ileri gitmişti. Küstah ifadeler kullanan Ermeni isim, Türkiye'nin soykırım yaptığı yalanını paylaşarak “Ben kana susayan ve 2 milyona yakın Ermeniyi eziyet çektirip öldüren Türkler hakkında duymuşum. Türkiye askerleri kana susamaya devam ediyor. Şimdi onlar Kürtlere karşı soykırım gerçekleştiriyor” demişti.

Güncellenme Tarihi : 21.4.2024 00:54

İLGİLİ HABERLER