Spor
  • 23.5.2024 13:48

Ali Koç'un yeni yönetimi şekillendi!

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç bugün basın toplantısı düzenleyecek. Seçim süreciyle ilgili değerlendirmelerde bulunacak. Galatasaray karşısında deplasmanda alınan galibiyet ve sonrasında yaşanan olaylarla ilgili açıklamalar yapacak. Rakibi Aziz Yıldırım'ın 'Mourinho' hamlesine de cevap verebilir. Ali Koç bugün hem yeni yönetimindeki yol arkadaşlarını hem de seçilmesi halinde göreve getireceği yeni teknik direktörü açıklayabilir.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç bugün medyanın karşısına çıkıyor. Seçim süreciyle ilgili değerlendirme yapacak. Rakibi Aziz Yıldırım'ın Portekizli teknik adam Jose Mourinho'yu açıklamasıyla başlayan rüzgarı lehine çevirecek hamlelerini açıklaması bekleniyor.

YENİ YÖNETİMİNİ AÇIKLAYABİLİR

Ali Koç bugün camia içinde "Savaş kabinsi" olarak değerlendirilen yeni yönetimini açıklayabilir. Seçilmesi halinde daha agresif, kulübün menfaatlerini korumak için çok daha fazla sesi çıkan, konuşan, polemiğe girmekten çekinmeyen, rakiplerle ve TFF ile kavgadan korkmayan isimleri listesine alması bekleniyor.

ALİ KOÇ'UN LİSTESİNDE KİMLER VAR? 

Gelen bilgilere göre Ali Koç'un listesinde olması beklenen bazı isimler şöyle:

Acun Ilıcalı, Hamdi Akın, Hulusi Belgü, Ergun Özen, Nedim Keçeli, Hüseyin Bozkurt, Rıfat Perahya, Cenk Öztanık, Eren Dişli, Alper Alpoğlu.

YENİ TEKNİK DİREKTÖRÜ AÇIKLAYACAK MI?

Ali Koç seçilmesi halinde İsmail Kartal'la devam etmeyi düşünmüyor. Hele ki şampiyon olmaması durumunda hiç şansı yok. O yüzden yeni teknik adam için gizli bir çalışma yürüttüğü belirtiliyor. Son haftaya kadar takım şampiyonluk şansını kovaladığı için bunu açık etmek istemiyor. Zaten Jose Mourinho ile çalışacağını söyleyen Aziz Yıldırım'a da takımın konsantrasyonunu bozduğu gerekçesiyle camiadan, taraftardan ve İsmail Kartal'dan tepki gelmişti. Koç'un yeni teknik adamla ilgili bir şey söylemesi beklenmiyor. Kartal'la ilgili soru gelmesinde de "sezon sonu değerlendiririz" diyerek geçiştirmesi bekleniyor.

Güncellenme Tarihi : 23.5.2024 13:49

İLGİLİ HABERLER