Ali Yerlikaya'dan Adana depremi sonrası açıklama

1 dk okuma
Ali Yerlikaya'dan Adana depremi sonrası açıklama

Hızlı Özet

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Adana'nın Kozan ilçesinde meydana gelen 5 büyüklüğündeki deprem sonrası an itibarıyla olumsuz durum bulunmadığını bildirdi.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ve Çevre Bakanı Murat Kurum, Adana'nın Kozan ilçesinde meydana gelen 5 büyüklüğündeki depremde şu ana kadar olumsuz bir durum olmadığını ve saha çalışmalarının sürdüğünü açıkladı; depremden etkilenenlere geçmiş olsun dileklerini ilettiler.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Adana'nın Kozan ilçesinde meydana gelen 5 büyüklüğündeki deprem sonrası an itibarıyla olumsuz durum bulunmadığını bildirdi.

Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Adana'nın Kozan ilçesinde 5 büyüklüğündeki sarsıntının çevre illerden de hissedildiğini belirterek, şunları kaydetti:

"AFAD ve ilgili kurumlarımızın tüm ekipleri saha taramalarına derhal başladı. An itibarıyla herhangi olumsuz bir durum bulunmamaktadır. Depremden etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. Allah ülkemizi ve milletimizi afetlerden korusun."

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum da sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, geçmiş olsun dileklerini ileterek, "Şu ana kadar olumsuz bir durum olmamakla birlikte, il müdürlüğü ekiplerimiz saha çalışmasına başladılar. Gelişmeleri takip ediyoruz." ifadelerini kullandı.

Bu haber 796 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Üsküdar Belediye'se AK Parti'ye geçti.. İşte oylama sonucu
Gündem

Üsküdar Belediye'se AK Parti'ye geçti.. İşte oylama sonucu

AK Parti'nin itirazı üzerine iptal edilen Üsküdar Belediyesi Başkan Vekili seçimi bugün gerçekleştirildi. Üsküdar Belediyesi Meclisi'nde başlayan seçim öncesinde belediye binası çevresinde geniş güvenlik önlemleri alındı. Belediye binası ve çevresinde polis ekipleri görev yaparken, meclis üyeleri ve görevlilerin girişleri kontrollü şekilde sağlandı.

Habervitrini14652 Görüntüleme
Flaş.. 12 ülkeden İsrail'e yaptırım kararı
Gündem
#İsrail#filistin#İngiltere

Flaş.. 12 ülkeden İsrail'e yaptırım kararı

İşgal altındaki Filistin topraklarındaki yasadışı yerleşim yerlerinden gelen mallara ithalat yasağı getirileceğini belirten Miliband, İngiliz hükümeti, Batı Şeria’da yerleşimci teröristler tarafından Filistinlilere yönelik etnik temizlik yapıldığını kabul etmektedir. dedi.

Habervitrini14554 Görüntüleme
Antalya'daki yangınlar mahalleye ulaştı
Gündem

Antalya'daki yangınlar mahalleye ulaştı

Antalya'nın Aksu ilçesi Karaöz Mahallesi'nde dün saat 16.25'te çıkan orman yangınından 8 kişi etkilendi. Vatandaşlardan 2'si bacakta yaralanma şikayetiyle hastaneye nakledildi, 6 kişinin de tedavisi ayakta yapıldı.

Habervitrini11220 Görüntüleme
Cenazede herkes geçip giderken tabutu başında dua eden o genç kim?
Gündem

Cenazede herkes geçip giderken tabutu başında dua eden o genç kim?

Cenazede herkes geçip giderken usta oyuncunun kabri başında tek başına el açıp dua eden genç tiyatro öğrencisi, törene damga vurdu. Serhat Kılıç’ın vefat sevenlerini yasa boğarken, genç öğrencinin gösterdiği vefa herkesi duygulandırdı.

Habervitrini9486 Görüntüleme