Gündem
  • 27.10.2021 20:07

Aliyev : Öz kardeşim elçilere öyle bir ders verdi ki bütün siyasetçilere örnektir

İlham Aliyev'den Başkan Erdoğan'a övgü dolu sözler: Öyle bir cevap verdi ki... Başkan Recep Tayyip Erdoğan ile Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ortak basın açıklaması yaptı. Başkan Erdoğan'ın büyükelçilerle ilgili restinden övgüyle bahseden Aliyev, "Öz kardeşim Türkiye iç işlerine müdahale etmek isteyenlere öyle cevap verdi ki öyle düşünüyorum ki bu bütün siyasetçiler için örnektir." ifadelerini kullandı.

Başkan Recep Tayyip Erdoğan ve Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Birinci Ağalı Köyü'nde ortak basın açıklaması yaptı. Aliyev, Başkan Erdoğan'ın büyükelçilerle ilgili restinden övgüyle bahsetti.

"HİÇ KİMSE TÜRKİYE'NİN ÖZ İRADESİNE DİKTE EDEMEZ"

Aliyev, açıklamasında "Hiç kimse Türkiye'nin öz iradesine dikte edemez. Türk halkının çıkarlarını gururunu koruyan lider buradadır. Öz kardeşim Türkiye iç işlerine müdahale etmek isteyenlere öyle cevap verdi ki öyle düşünüyorum ki bu bütün siyasetçiler için örnektir.

Recep Tayyip Erdoğan faktörü bütün Türk dünyası için en önemli faktörlerden biridir. Gelecek ay Azerbaycan Türk konseyinde başkanlığı Türkiye verecek. Türk devletleri arasındaki işbirliği ve kardeşlik daha da güçlenecektir. Bütün Türk dünyası için yeni imkanlar açılacaktır." ifadelerini kullandı.

Güncellenme Tarihi : 27.10.2021 20:14

İLGİLİ HABERLER