Gündem
  • 23.1.2023 14:01

Alkollü taksici çarptığı polisi sürükledi

Beyoğlu Gümüşsuyu’nda bir taksici, kazaya karıştığı otomobilin sürücüyle kavgaya tutuştu. Taksici, kavgayı ayırmaya gelen vatandaşı küfür edip bıçaklayınca olay yerine polis geldi. Ekiplerin muayenesinde alkollü çıkan taksici, su alma bahanesiyle aracına binerek kaçmaya başlayınca da kovalamaca yaşandı. Taksici kavşakta önünü kesen polisi çarpıp sürükledikten sonra Kabataş’ta yakalandı. Film sahnelerini aratmayan kovalamaca kameralara yansırken, gözaltına alınan taksici tutuklandı.

Beyoğlu Gümüşsuyu'nda geçtiğimiz aylarda yaşanan olayda, cadde üzerinde seyreden 34 TFA 10 plakalı taksinin sürücüsü Nevzat S. ile 34 DFJ 499 plakalı otomobilin sürücüsü Orhan K. maddi hasarlı kazaya karıştı. Kazanın ardından sürücülerin tartıştığını gören Ahmet Ç. şahısları ayırmak istedi. O esnada taksici Nevzat S., Ç.'yi ağır küfür ve hakaret ederek itti. Ahmet Ç.'nin tepki göstermesi üzerine Nevzat S. belinden çıkarttığı bıçakla Ç.'yi sağ dizinin üst kısmından hafif şekilde yaralandı.

SU ALMA BAHANESİYLE KAÇMAYA BAŞLADI
Kavganın ardından ihbar üzerine olay yerine polis ekibi sevk edildi. Kısa sürede gelen polis ekiplerine Nevzat S. olayı anlatarak kullandığı bıçağı da teslim etti. Trafik ekiplerinin taksiciye yaptığı muayenede ise 1.08 promil alkollü çıktı. Trafik ekipleri diğer sürücüye alkol muayenesi yaptığı esnada taksici su alacağını söyleyerek aracına bindi ve hızla Dolmabahçe istikametine kaçmaya başladı. Bunun üzerine polis ekipleri telsiz ile anons ederek meslektaşlarından taksicinin önünü kesmelerini istedi. Hemen harekete geçen çok sayıda ekip, İnönü Caddesi ile Dolmabahçe Gazhane Caddesinin kesişiminde yolu kesti.

Güncellenme Tarihi : 23.1.2023 14:03

İLGİLİ HABERLER