Spor
  • 10.7.2024 17:56

Allan Saint-Maximin Fenerbahçe'de

Transfer çalışmalarına devam eden Fenerbahçe transferde bombayı patlatıyor. Sarı - lacivertliler, Al Ahli'de forma giyen Allan Saint-Maximin transferinde mutlu sona ulaştı. 

Gelecek sezon Süper Lig'de şampiyonluk ve Avrupa'da başarı elde etmeyi planlayan Fenerbahçe transfer çalışmalarına hız verdi.Jose Mourinho'nun raporu doğrultusunda transfer çalışmalarına başlayan sarı - lacivertliler bir süredir Suudi Arabistan ekibi Al Ahli'de forma giyen yıldız oyuncu Alan Saint-Maximin ile ilgileniyordu.

Fenerbahçe, yıldız oyuncunun transferinde mutlu sona ulaştı. İtalyan gazeteci Fabrizio Romano'nun haberine göre; sarı - lacivertliler, 27 yaşındaki oyuncunun kulübüyle anlaşmaya vardı.Guadeloupe asıllı Fransız yıldızın büyük bir fedakarlık yaptığı ortaya çıktı. Yıldız oyuncu maaşında indirime gitti ve bir sezonlık kiralanması konusunda anlaşma sağlandı.

Sözlü olarak anlaşmaya varıldığı ve kontratların hazırlandığı öğrenildi. Öte yandan Fabrizio Romano oyuncuyu Portekizli teknik adam Jose Mourinho'nun ikna ettiğini duyurdu.Newcastle United'dan 27.20 milyon Euro bedelle transfer edilen yıldız oyuncu bu sezon Suudi Arabistan Pro Ligi'nde 30 maçta görev yaparken dört gol ve 10 asistlik performans sergiledi.

Güncellenme Tarihi : 10.7.2024 17:59

İLGİLİ HABERLER