Spor
  • 31.7.2019 11:06

Alman basını Fenerbahçe'yi alaya aldı!.. Maçın fiyasko adamı

Alman basını Bayern Münih - Fenerbahçe (6-1) maçını böyle manşetlere taşıdı

Fenerbahçe ile Bayern Münih arasında oynanan ve Alman ekibinin 6-1 üstünlüğüyle biten Audi Cup karşılaşması Alman basınında yer aldı. Ev sahibi ekibin gücü öne çıkarılırken, Fenerbahçe ile ilgili yapılan yorumlarda oynanan kötü futbol ve Max Kruse'nin performansı vurgulandı.

Fenerbahçe ile Bayern Münih arasında oynanan ve Alman ekibinin 6-1 üstünlüğüyle biten Audi Cup karşılaşması Alman basınında yer aldı. Ev sahibi ekibin gücü öne çıkarılırken, Fenerbahçe ile ilgili de yorumlar yapıldı.

Sueddeutsche: "Yaz için güçlü ayar"

"Yeni sezon için kendi taraftarlarının önünde ilk kez sahne aldılar. Fenerbahçe'ye karşı Bayern çok hızlı futbol oynadı, hazırlık maçında iyi durumda olduğunu gösterdi. Ancak perde arkasında, Leroy Sane yüzünden Karl-Heinz Rummenigge ve Niko Kovac arasında anlaşmazlıklar vardı."

Bild: "Etkileyici galibiyet"

"Bayern turnuvadaki davetine Fenerbahçe karşısındaki etkileyici 6-1'lik galibiyetiyle başladı. Tek golünü Max Kruse'nin zayıf sağ ayağından yedi."

Sport1: "Bayern, Fener karşısındaki zaferini kutluyor"

"Son bölümde Fenerbahçeli futbolcu Dirar, top kaybından dolayı her topu ayağına alışında kendi taraftarı tarafından ıslıklandı. Sahayı terk etmeye kalktı, taraftardan ıslıkları kesmesini isteyen hocası tarafından engellendi"

Onefootball: "Kruse kadraja girse de..."

"Max Kruse, Fenerbahçe'ye transfer olduktan sonra Almanya'ya ilk kez döndü. Eski Bremenli Bayern Münih'e karşı kendi çabasının ürünü olan bir gol attı. Çabası yeterli olmadı çünkü Bayern ilk yarıda beş tane atmıştı."

Sky Sport: "Kızgın Bayern, Fenerbahçe'yi dağıttı"

"Thomas Müller üç golle, golcü içgüdüsünü gözler önüne serdi. Şeref golü eski Werder Bremenli'den geldi. Borussia Dortmund ile yapılacak Almanya Süper Kupa finaline az bir süre kala hazır olduğunu gösteren Bayern Münih, sezon öncesi erken form tutmuş göründü"

Spox: "Müller parti! Güçlü Bayern, Fener'i yıktı"

"Bayern Münih son derece pozitif bir görüntü çizdi, öz güvenini tazeledi. Karşılaşmanın yıldızı Müller, fiyasko ismi Mauricio Isla'ydı."

 

 

Güncellenme Tarihi : 31.7.2019 11:09

İLGİLİ HABERLER