Spor
  • 12.6.2014 09:21

Almeida'ya son talip Lazio

Daha önce Rus ekibi Lokomotiv Moskova'nın temasa geçtiği tecrübeli forvetin peşine, şimdi de Lazio düştü.

Siyah-Beyazlılar'la sözleşmesi sona eren Hugo Almeida, buna rağmen son ana kadar bekleyip, takımda kalmak istediğini belirtiyor. Yönetim ve teknik direktör Slaven Bilic de, Portekizli forvetle yola devam etmek konusunda iyimser düşünüyor. Ancak 2014 Dünya Kupası'nın ülkesi adına forma giyecek Almeida'ya olan ilgi de her geçen gün daha da artıyor.

G Grubu'nda ilk maçına 16 Haziran'da Almanya karşısında çıkacak Portekiz'in, İrlanda Cumhuriyeti'ni 5-1 yendiği hazırlık maçında Almeida'nın şovu vardı. Karşılaşmaya 11'de başlayan 30 yaşındaki forvet, mücadelede iki kez rakip fileleri havalandırdı. Teknik direktör Paulo Bento'dan formayı kapmasına kesin gözüyle bakılan Almeida'ya, Manuel Fernandes'in yeni takımı Lokomotiv Moskova'nın ardından, İtalya'dan Lazio'nun talip olduğu açıklandı.

Kapıyı açık bıraktı

Hücum hattında 35 yaşındaki Miroslav Klose'yi bulunduran Lazio, Almeida için harekete geçti. Çizme ekibinin, bu transfer için ısrarcı olduğu öğrenildi. "Önce Beşiktaş" diyen ancak iyi bir teklife de kapıyı açık bırakan Almeida'ya Avrupa'dan iki ekibin yanı sıra ABD, Katar ve Dubai'den de isteyenlerin olduğu bildirildi.

(Fanatik)

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 04:16

İLGİLİ HABERLER