Gündem
  • 4.4.2021 08:06

Alparslan Kuytul Gergerlioğlu üzerinden devlete meydan okudu!

Çevresindekiler tarafından 'hocaefendi' olarak adlandırılan Alparslan Kuytul, Ömer Faruk Gergerlioğlu'nun tutuklanması üzerinden devlete 'İstediğinizi susturamazsınız' diye meydan okudu

Furkan Vakfı Kurucu Genel Başkanı Alparslan Kuytul, Ömer Faruk Gergerlioğlu'nun tutuklanmasına ilişkin değerlendirmelerde bulundu. "Memlekette hukuk diye bir şey kalmadı." yorumu yapan Kuytul, "Ömer Faruk beyin vekilliğinin düşürülmesi tamamen siyasi bir karar. Her şey talimatla oluyor." diyerek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef aldı.

'Benim de hakkımı savundu'

FETÖ ve PKK sevici Gergerlioğlu için, "Herkesin hakkını savunan bir milletvekiliydi." ifadesini kullanan Alparslan Kuytul, şunları söyledi:

"Ömer Faruk Gergerlioğlu, herkesin hakkını savunan bir milletvekiliydi. Benim de hakkımı savundu. Ayrım yapmadı. Ben HDP'li değilim. O öyle bir ayrım yapmıyor. Kim haklıysa, kim haksızlığa uğradıysa savunmayı kendine görev olarak biliyor."

Devlete meydan okudu!

"Şimdi Türkiye öyle bir noktaya bir geldi ki susturmak istedikleri insana iftirayı atarak hapse gönderiyorlar. Ben Ömer Faruk beye yapılan şeyin de susturma girişimi olduğu kanaatindeyim. Bu kafayla devlet bir yere varamaz. Herkesi susturamazsınız."

 Yeniakit.com.tr 

Güncellenme Tarihi : 4.4.2021 08:07

İLGİLİ HABERLER