Spor
  • 16.5.2013 10:52

Alper, G.Saray'a çok yakın

G.Saray'ın transfer listesinin başındaki isim Alper Potuk ikna turları başladı. 

İmzaya en yakın taraf ise Galatasaray. Fatih Terim daha önce Alper Potuk ile ilgilendiklerini söylemiş, Eskişehirsporlu Necati Ateş futbolcunun Galatasaray’a gitmesi gerektiğini belirtmiş, Eskişehirspor Yönetimi ise transfer haberlerini yalanlarken ya da açıklarken hep Galatasaray’ın ismini kullanmıştı.

Önceki gün yeni bir olay daha gerçekleşirken futbolcunun Florya’ya yol alma ihtimali iyice kuvvetlendi. Levent’teki Kanyon Alışveriş Merkezi’nde Harvey Nichols’ın girişinde bulunan ‘Gina’ isimli restoranda Kral Burak Yılmaz ile Alper Potuk buluştu. İkili İtalyan yemekleri eşliğinde bol bol futboldan söz ederken yemeğin ana konusu Galatasaray’dı.

Geçen sene Selçuk İnan’ın Trabzonspor’lu Burak Yılmaz’la, 2011’de ise Hasan Şaş’ın Selçuk İnan ile buluşması Burak ve Alper’in akşam yemeği yemesini daha da anlamlı kıldı. Yorumlar, “Alper Galatasaray’a geliyor” cümlesinde birleşti. Selçuk, Burak ve Alper’in menajerinin Ali Egesel olması ise futbolcunun transfer ihtimalini kuvvetlendiriyor.

Burak Yılmaz & Selçuk İnan

Galatasray’daki ilk sezonunda harikalar yaratan Selçuk İnan, mayıs ayında yakın arkadaşı Burak Yılmaz ile önce İstinye Park’ta ardından Nusret’te yemek yemiş hemen sonra haziran ayında ise birlikte tatile gitmişlerdi. Temmuz ayında ise Burak Yılmaz’ın üstünde Galatasaray forması vardı.

Hasan Şaş & Selçuk İnan

Ünal Aysal’ın başkanlığa gelmesi, Fatih Terim’in üçüncü döneminin başlamasıyla Hasan Şaş yardımcı antrenörlüğe getirilmişti. Hasan Şaş,
24 Mayıs 2011’de Trabzonspor’un oyuncusu Selçuk İnan ile Astoria’da buluşmuştu. İki Çukurovalı’nın buluşmasının 24 saat ertesinde Selçuk İnan 5 yıllığına Galatasaray ile anlaşmıştı…

Alper gelecek kim gidecek?

Sarı-kırmızılı kulübün pazartesi günü Alper için son teklifini sunması bekleniyor. Culio artı iki kulübün anlaşacağı bir futbolcu ve 4.5 milyon euro ile Eskişehir’in kapısı yine çalınacak.

 

AMK
 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 15:17

İLGİLİ HABERLER