Spor
  • 17.4.2016 23:57

Alper Potuk, galibiyeti değerlendirdi

Fenerbahçe’de Alper Potuk, kalan 5 maçı kazandıkları takdirde şampiyon olacaklarına inandıklarını söyledi ve ekledi: “Fenerbahçe’nin ruhunda pes etmek yok”

Karşılaşma sonrası yayıncı kuruluşa konuşan Alper Potuk, “Bugün kesin kazanmak istiyorduk. Hafta içi şanssız bir maç oynadık. Çok iyi oynadığımız bir maçı kazanamadık. Önümüzde 5 maç var ve hepsini kazanmak istiyoruz. Kazandığımız takdirde şampiyon olacağımıza inanıyoruz” dedi.

Aynı mevkide oynadığını belirten ve iki maçtır daha çok pozisyona girdiklerini ifade eden Alper, “5 maçımız kaldı. Hafta içi de kupa maçımız var. Orada da devam etmek istiyoruz. Fenerbahçe’nin ruhunda pes etmek yok. Onlar da pes etmesin. Taraftarımız da arkamızda olsun, biz onları mutlu edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Güncellenme Tarihi : 14.5.2016 20:00

İLGİLİ HABERLER