Dünya
  • 27.2.2015 19:43

Amerika'da korkunç katliam : 7 ölü

Korkunç olay Missouri'de yaşandı. Arkansas sınırın  50 km kuzeyinde buflunan Tyrone kasabasında bir kişi 4 evi basıp 7 kişiyi kurşuna dizdi.
Katil cinayetlerden sonra intihar ederek yaşamına son verdi. Missouri şerifi katliamı yapan kişinin 36 yaşındai olduğunu ve ismini daha sonra açıklayacaklarını belirtti.

Yetkililerin yaptığı ilk açıklamaya göre; kurbanlar yapılan bir ihbar sonucunda dört farklı konutta bulundu. İhbarı yapanın, evinde silah sesi duyan ve komşusunun evine kaçtığı bildirilen bir kız çocuğu olduğu belirtildi.

İhbarı değerlendiren polis, ilk baktığı evde iki ceset, daha sonraki üç evde de beş ceset ve bir yaralı buldu.

Saldırganın cesedi ise Missouri'ye bağlı Teksas'ın doğusundaki Shannon kasabasında bulundu.Bir arabanın içerisinde intihar etmiş halde bulunan saldırganla ilgili çalışmalar sürüyor. Bu çalışmalardan sonra cinayet nedeni aydınlatılacak.

Teksas Şerif Bürosu ve Missouri Eyaleti Otoyol Polisi Uyuşturucu ve Suç Kontrolü bölümünün saldırıyla ilgili soruşturması devam ediyor.
Kasabadaki evleri arayan polisler daha zonra bir ceset daha buldu. Yaşlı kadının normal nedenlerle hayatını kaybettiği polis araması sırasında tesadüfen bulunduğu anlaşıldı.

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 21:53

İLGİLİ HABERLER