Gündem
  • 31.5.2024 12:41

Amerikalı görevliler ana karargahtan ayrıldı.. Fetullah Gülen haini delirdi

Aradan bir hafta geçmesine rağmen Fetullah Gülen hainiyle ilgili örgütten bir açıklama ve paylaşım yapılmadı. 
Geçmişte çıkan her haberi yalanlamak için Fetullah'a anında video çektirip iddiaları yalanlatırdı. bu kez öyle olmadı.. Şu ana kadar tek bir kare fotoğrafı ve videosu yayınlanmadı.
Fetullah Hainini Hazreti Mehdi hatta Peygamber sanan FETÖ'cüler, gelişmeler üzerine büyük bir korkuya kapıldı. Hocalarının aklını yitirdiğinin duyulmasıyla tam bir şok yaşadılar. FETÖ'cüler, Allah'ın hocalarını koruyacağına inandıkları için başına bir şey geleceğini kabul etmiyorlardı.
Dün Amerika'daki gazeteciler FETÖ'nün kampına gitti. kapıdaki Amerikalı koruma dahil in cin top oynuyordu. Sadece temizlik ve bakımdan sorumlu birkaç çalışanın dışında kampta kimse yoktu.

ELEBAŞININ YERİ TARTIŞMASI SÜRÜYOR

Tartışmalara, Kemal Gülen ve Ahmet Kurucan gibi örgütün bazı etkili isimleri de sosyal medya hesaplarından katılarak elebaşı Gülen'in, "çok az kişinin bildiği bir evde bulunduğu, sağlık durumunun hassasiyetinden dolayı, kamp gibi kalabalık bir ortamda tutulmak istenmemesinin normal olduğu"nu savundu.

Yapılan bu açıklamalar, örgüt tabanını tatmin etmezken, sosyal medyada Ebuseleme Gülen'in paylaşımlarına destek veren FETÖ üyelerinin sayısının arttığı görüldü.

EBUSELEME GÜLEN BOMBALAMAYA DEVAM ETTİ

Satılık kalem Ekrem dumanlı! Bir daha yayına çıkıp da Türk milletinin aklıyla dalga geçme. Senin ifade özgürlüğünü aldı elinden bu halk! Bir kelime yazmaya hakkın yok. Alçak adam! Çeneni kapat otur!

Az şey biliyorum. 15 temmuz gerçeklerini komple nasıl açıklıyım. Ben kim ki? Gördüklerimi yazmayı denedim gazeteci olmadığımdan biraz lambur lumbur açıkladım. Şimdi gazteci arkadaşların bazılarına anlattım ki güzel aktarsınlar. Onlar analiz edip bugün yarın paylaşacaktır

Resim

Hırsız Cevdet Türkyolu Korkma, titre! Paçan tutuştu değilmi. Gidecek tüm kontrol, tüm para, krallığın. Seni YARGILATMAZSAK!

Ahmet kurucan puştu hala silmemişsin iftira ettiğiniz videoyu. Altına ek yapmış utanmadan. iftiralarınızı silmeden bırakmışsınız. Ne kadar iftira o kadar zarf dimi. Zarfçı Kurucan. 8 yıldır maaşı kesilmeyen kurucan!

Sana ev tutalım maddi destek verelim tedavi ol diyor abiler! Fetö taktiklerinin işe yarayacağını sanıyorlar hala. Zarf teklif ediyorlar açıktan. Sttr olup GİDECEKSİNİZ. 8 saniyeniz yok adiler.

Hocanızı 25 yıl önce çalıp kaçırdılar amerikaya. 25 yıldır alınan tüm kararlar bu çetenin kararı. Bu konuyu Hocamıza sorduk böyle dedi filan dediler ya size hep. Vallahi yalan! Demediler! Anlatmadılar meseleyi! Kendileri karar verdi size hocam böyle dedi dediler

 

Güncellenme Tarihi : 31.5.2024 12:23

İLGİLİ HABERLER