KAYNAK : Haber Vitrini
YETKİN TORLAK-COŞKUN ASLIM
KONYA - Devlet Bakanı Mehmet Keçeciler, Ankara'nın çok karışık olduğunu belirterek, "Bindik bir alamete, gidiyoruz kıyamete" dedi.
Konya'nın Akşehir İlçesi'ne bağlı Ortaköy Beldesi'nde "2.Tarım, Balıkçılık, Kültür, Sanat Şenlikleri ve Sünnet Şöleni"ne katılan Bakan Keçeciler, kendi adını taşıyan parkta bir konuşma yaptı. Seçimlerin haftaya belli olacağını ifade eden Keçeciler, bir Nasreddin Hoca fıkrasıyla durumu anlattı. Keçeciler, "Nasreddin Hoca eşeği türkü söyleyerek ararken adamın birisi sormuş. 'Eşek türkü söyleyerek mi aranır?'. Hoca demiş ki, 'son umudum şu dağ kaldı, o dağda da yoksa feryadı o zaman gör" şeklinde konuştu.
Ortaköy Beldesi'nde genç kızların yaptığı el işi sergisini gezen Bakan Keçeciler buradaki konuşmasında, "Sanatımız, şiirimiz, edebiyatımız, mimarimiz var. Biz bunları ortaya çıkaranların torunlarıyız. Bu yüzden bu tür sanatsal şenlikleri insanları bir araya getirerek devam ettirmemiz gerekir" diye konuştu.
Güncellenme Tarihi : 16.3.2016 17:30