Spor
  • 15.5.2024 10:18

Ancelotti'den Arda'ya büyük övgü : "Top Arda Güler'e aşık"

Kendi sahasında ağırladığı Alaves'i 5-0 mağlup eden Real Madrid'de İtalyan teknik direktör Carlo Ancelotti, maçın ardından konuştu. Karşılaşmada gol atan milli oyuncu Arda Güler'in performansı hakkında görüşlerini aktaran Ancelotti, "Takım Arda Güler'i çok seviyor. Burada olduğu için çok mutluyuz. Çok yetenekli bir oyuncu, istemese de gol atıyor çünkü top ona aşık (Gülerek)" ifadelerini kullandı.

Ancelotti: "Top Arda Güler'e aşık"

Carlo Ancelotti'nin Alavés'e karşı kazandığı zaferin ardından basın toplantısı

Real Madrid'in ligi evinde, Betis'le kapatmasına son bir maç kaldı . Sezonu kendi sahalarında yenilgisiz kapatmak için sadece bu randevuları kaldı. Carlo Ancelotti, takımının Ligdeki galibiyet serisini dokuza çıkaran Alavés ile düelloyu analiz etmek için Bernabéu basın odasına uğradı.

Eski bir takım: "Bunu yapabileceklerini düşünüyorum. Çok fazla yetenek ve çok fazla genç var."

Courtois: "Çok iyiydi. Miltiao gibi. 1. güne tam güçle gireceğiz. Takım genelinde dinamik çok iyi."

Kroos : "Kimse endişeli değil; ne kulüp, ne Toni, ne de ben. Artık onların geleceği ikinci planda. Yalnızca Şampiyonlar Ligi önemli. Başka hiçbir şey yok."

Güler : "Biz onu çok seviyoruz. En küçüğümüz. Bir yeteneği var. Top Arda Güler'e aşık. Belli."

Real Madrid'in ligi evinde, Betis'le kapatmasına son bir maç kaldı . Sezonu kendi sahalarında yenilgisiz kapatmak için sadece bu randevuları kaldı. Carlo Ancelotti, takımının Ligdeki galibiyet serisini dokuza çıkaran Alavés ile düelloyu analiz etmek için Bernabéu basın odasına uğradı.

Bellingham: "Ondan biraz daha geride oynamasını istiyoruz. Orada daha rahat, orayı daha çok seviyor. Bu kadar yüksekte oynamayı sevmiyor. Savunma kalitesi Vinicius ve Rodrygo'dan daha iyi."

Carvajal: "Hiçbir şeyi yok, sadece bir ayak sesi"

Kroos Ballon d'Or : "Kazanmasını isterim. Kazanamayacak... ya da kazanacak. Eğer Avrupa Kupası'nı kazanırsa ve Almanya Kroos'la bunu başarabilirse, Lig ve Şampiyonlar Ligi mücadele edebilir." BT."

Lunin : "Aramızda her şey çok açık. Bir maçı Lunin, diğerini Courtois oynayacak. Bu kadar çok gol yememek harika bir gerçek. Takımın başarısının büyük bir kısmı da burada."

En İyi Ligi: "Şüphesiz bir teknik direktör olarak yaşadığım en iyi lig. Bulut içindeyiz ama en önemli maç hâlâ devam ediyor."

Rahatlayın: "Ben de oyuncular gibi dinleneceğim. Final var. Bu hafta dinlenmemiz gerekiyor. Daha sonra fiziksel yükü biraz artıracağız ve gelecek hafta daha taktiksel olacağız."

GÜLER. 61. dakikada Camavinga'nın golüyle oyuna giriyor. Bir fırsat daha yakalandı ve birkaç dakika daha Türk adına dördüncü golle taçlandırıldı. Yıldız yanıp sönüyor.

FİNAL NOTU: 8

VINICIUS. İkili ve 'dünyanın en iyi oyuncusu' modunda. "Vinicius, Ballon d'Or!" şarkısını söyleyen Bernabéu bunu böyle anlıyor. Camavinga'nın güzel bir ortasını bitirmek için bölgede görünen '9'dan gelen gol ve Bellingham'ın harika asistini yapmak için güçlü bir çapraz şuttan harika bir gol. Kesinlikle durdurulamaz ve muhteşem bir hırsla.

FİNAL NOTU: 9

Güncellenme Tarihi : 15.5.2024 11:41

İLGİLİ HABERLER