Spor
  • 27.5.2023 10:58

Angel Di Maria & Leandro Paredes için yeni rota Galatasaray

Sezonun sona ermesiyle birlikte Juventus'tan ayrılmaya hazırlanan takımın Arjantinlileri Angel Di Maria ve Leandro Paredes'in sürekli ortak seyreden yollarının Türkiye'ye düşmeye yakın olduğu belirtildi.

DI MARIA İLE SÖZLEŞME YENİLENMEYECEK

Juventus, Angel Di Maria konusundaki kararını verdi. Yürütülen sözleşme uzatma görüşmeleri sona erdirildi. UEFA Avrupa Ligi Yarı Final rövanş maçında Sevilla'ya elenilmesinin ardından Juventus, Angel Di Maria ile olan görüşmeleri tamamen rafa kaldırdı ki Arjantinli oyuncunun sezon sonunda takımdan ayrılacağı belirtildi.


AVRUPA'DA KALMAK İSTİYOR

Sözleşmesinin sona ermesiyle serbest kalmaya hazırlanan Angel Di Maria, kariyerini Avrupa'da sürdürmek istiyor. 35 yaşındaki oyuncunun en azından 1 sezon daha Avrupa'da forma giymek adına teklifleri değerlendirdiği aktarılıyor.

TALİBİ ÇOK

Relevo, Türkiye'den de talibi olan Angel Di Maria için Barcelona, Benfica ve Suudi Arabistan ekiplerinin devrede olduğunu belirtiyor. Kariyerinde birçok kez ismi Barcelona ile anılan Angel Di Maria'nın transferinde bu kez Messi faktörü daha da büyük önemle dikkat çekiyor.

MESSI OPERASYONU İŞLERİ DEĞİŞTİREBİLİR

Türkiye'den ciddi bir ilginin olduğu belirtilen Angel Di Maria'nın durumunda Lionel Messi faktörü belirleyici olabilir. Çünkü Barcelona, Angel Di Maria'yı kadrosuna katmayı çok isterken bir yandan da Lionel Messi'nin takıma dönmesini ve iki Arjantinlinin burada Barcelona formasını giymelerini talep ediyor.


LEANDRO PAREDES DE GERİ DÖNÜYOR

2022'nin yaz aylarında PSG'den kiralık olarak Juventus'a gelen Leandro Paredes'in satın alma opsiyonu kullanılmayacak. Bu sezon Juventus formasıyla 33 resmi maçta forma giymesine rağmen Arjantinli oyuncu ile yola devam edilmeyecek.

PSG'DE KALMASI BEKLENMİYOR

Juventus tarafından satın alma opsiyonu kullanılmayacak olan Leandro Paredes'in döneceği kulübü PSG'de de kendine yer bulması pek olası değil. Fransız kulübünün kadro planlamasında olmadığı belirtilen Leandro Paredes'in yaz aylarında satılacağı ifade edilmekte.

GALATASARAY'DAN YOĞUN PRES!

CalcioMercato, Barcelona'nın kadrosuna katmak istediği Angel Di Maria için Galatasaray'ın yoğun bir ilgiyle devrede olduğunu belirtti. Sarı-Kırmızılılar, sadece Di Maria'yı kadrosuna katmakla yetinmek istemiyor ki Mauro Icardi görüşmelerinin sürdüğü PSG'den Leandro Paredes'in de transfer edilmesi planlanıyor.

GÖRÜŞMELER BAŞLADI!

CalcioMercato, Galatasaray'ın iki oyuncunun transferini bitirmek adına temaslarına başladığını belirtti. Hatta bu iki yıldızın transferi adına ciddi görüşmelerde bulunulduğu ifade ediliyor. Aracı isimlerle yürütülen görüşmelerde Galatasaray'ın iki transferi de bitirmek adına kararlı olduğu aktarılmakta. Nitekim CalcioMercato, iki oyuncunun Juventus'tan ayrılık adına bavullarını hazırladığını ve Galatasaray'ın çifte transfer ile yeni rotalarını Türkiye kılmak istediğini belirterek haberini okuyuculara sunmuş durumda. 

Güncellenme Tarihi : 27.5.2023 11:05

İLGİLİ HABERLER