Gündem
  • 24.5.2024 17:08

Ankara'da caddede sele kapılan iki çocuk arabanın altından geçti

Ankara’da sel faciası: Küçük çocuk aracın altında sıkıştı!
Ankara'da bugün gök gürültülü kuvvetli sağanak vardı. Cadde ve sokaklar göle dönerken; arızalanan araçlar yolda kaldı. 4-5 yaşlarındaki 2 kardeş ise suya kapıldı. Çocuklardan birisi park halindeki aracın altında sıkışarak ölüm tehlikesi atlattı. O anlar kameralara böyle yansıdı…

Ankara’da sel faciası: Küçük çocuk aracın altında sıkıştı!Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde sağanak nedeniyle cadde ve sokaklar göle döndü. Bazı ev ve iş yerlerini su bastı. Karşıyaka Mahallesi, Şehit Harun Parlak Caddesi'nde yabancı uyruklu 4-5 yaşlarındaki 2 kardeş, suya kapıldı.

Ankara’da sel faciası: Küçük çocuk aracın altında sıkıştı!

Sel suyunun yokuştan aşağı sürüklediği çocuklar, yan yoldan çıkan bir cipin altından geçip, caddenin kenarında park halindeki ticari aracın altına girdi. Çocukları fark eden çevredekiler, yardıma koştu. Çocuklardan birisi hemen kurtarılırken, aracın altında sıkışan diğer çocuk yaklaşık 5 dakika süren uğraş sonucu çıkarıldı.

Baygın halde aracın altında çıkarılan çocuğa ilk müdahaleyi de yine vatandaşlar yaptı. İki kardeş, daha sonra çağrılan ambulansla hastaneye kaldırıldı. Çocukların sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Güncellenme Tarihi : 24.5.2024 17:10

İLGİLİ HABERLER