Asayiş
  • 10.8.2022 00:01

Annesini babasını ve iki kardeşini öldürüp intihar etti

 Kahramanmaraş'ta dehşet veren bir olay yaşandı. Kahramanmaraş’ta maket bıçağıyla intihar girişiminde bulunurken ailesi tarafından engellenen bir kişi polis memuru olan babasına ait silahla babası Mehmet Özyürek, annesi ve 2 kardeşini silahla öldürdükten sonra aynı silahla intihar etti.

Önsen mahallesinde yaşanan olayda iddiaya göre, ailesiyle B. Ö. Henüz bilinmeyen bir nedenle ailesiyle tartıştıktan sonra evlerini çatısına çıkarak maket bıçağıyla bileklerini kesmeye çalıştı.

KAHRAMANMARAŞ'TA AİLE KATLİAMI!

Polis memuru olarak görev yapan baba Mehmet Özyürek (51) ve Gaziantep'te infaz koruma memuru olarak görev yapan ağabeyi Hüseyin Furkan Özyürek'in sakinleştirmeye çalıştığı B.Ö. babasına ait silahla aile bireylerine ateş açtıktan sonra aynı silahla kendisini de vurdu.Silah sesini duyan komşuların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve jandarma ekibi sevk edildi.

Sağlık ekiplerince yapılan kontrolde silahı ateşleyen B.Ö. ile anne H.Ö. (45) ile kardeşleri Hüseyin Furkan Özyürek (25) ve 10 yaşındaki T.Ö'nün yaşamlarını yitirdiğini belirledi. Sağlık görevlileri tarafından hastaneye kaldırılan baba Mehmet Özyürek de yapılan müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.

AĞABEY

KATİL

Güncellenme Tarihi : 11.8.2022 00:20

İLGİLİ HABERLER