Asayiş
  • 28.7.2009 00:00

ANTALYA POLİSİNDEN FUHUŞ OPERASYONU...

ANTALYA'da yol kenarlarında bekleyerek fuhuş pazarlığı yapan hayat kadını ve travestilerle, araçlarını durdurarak bu kişilerle pazarlık yapan sürücülere ceza yazıldı

Antalya Polisi, Akdeniz Bulvarı, Kışla Mahallesi, 100. Yıl Bulvarı, 52. Sokak ve civarında, saat 23.00'ten sonra yol kenarında bekleyerek, sürücülerle fuhuş pazarlığı yaptıkları öne sürülen hayat kadını ve travestilerle mücadele başlattı. Çok sayıda polisin katıldığı uygulamada, fuhuş yaptıkları öne sürülen 59 hayat kadını ve travestiye, ‘kamu düzeni ve sağlığının korunması amacıyla alınan kararlara uymadıkları ve trafik güvenliğini tehlikeye düşürdükleri’ gerekçesiyle Kabahatler Kanunu'nun 32. maddesi uyarınca yaklaşık 9 bin TL ceza kesildi. Araçlarıyla yol kenarında durarak kadınlarla ve travestilerle pazarlık yaptıkları öne sürülen 8 sürücüye de ‘trafik güvenliğini tehlikeye düşürdükleri’ gerekçesiyle 4 bin 800 TL ceza verildi.

Asayiş Şube Müdürlüğü, Polis Merkez Amirlikleri ve Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü'nün ortaklaşa yaptığı uygulamaların devam edeceği belirtildi.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:04

İLGİLİ HABERLER