
ANTALYA YANMAYA DEVAM EDİYOR!
Antalya'nın Manavgat ve Serik ilçeleri arasındaki bölgede orman yangınları devam ediyor.
Orman Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Kurtulmuşlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yangının; Sağırin, Çardak, Taşağıl, Karabük ve Akbaş bölgelerinde devam ettiğini, yangına gece boyunca müdahale edildiğini bildirdi.
Sabaha kadar süren çalışmalarda, bölgede dozerlerle yolların açıldığını ve buralara arazözler yerleştirildiğini anlatan Kurtulmuşlu, ulaşılamayan yerlere de helikopterlerle müdahale edileceğini kaydetti.
Kurtulmuşlu, ''Dün gece hava lehimizeydi ancak sabah tekrar poyraz kendini gösterdi. Buna karşın, yangını bugün tamamıyla kontrol altına alırız'' dedi.
Yangın için 20 ilden takviye geldiğini belirten Kurtulmuşlu, yangına, 200 arazöz, 50 tanker, 50 iş makinesi, 30 yer ekibi ve 2 binin üzerinde personelle müdahale edildiğini söyledi.