Spor
  • 30.10.2008 00:17

ARAGONES KIRMIZI KART GÖREN KAZIM'A ÖFKELENDİ!.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Luis Aragones, Ankaragücü maçındaki oyundan memnun olmadığını söyledi.
Luis Aragones, Fortis Türkiye Kupası'nda 1-0 kazandıkları Ankaragücü maçının ardından yaptığı açıklamada, ''Oyun açısından çok memnun değilim. Bugün benim için iki önemli konu var. Birincisi gol yemememiz. İkincisi de Cumhuriyetin 85. yıl dönümü kutlamaları. İki yarıda da oyun olarak ortaya çok şey koyamadık'' dedi.
Lig TV’ye konuşan Luis Aragones, maçla ilgili olarak, “Bugün çok iyi oynadığımızı söyleyemeyiz. Golü bulduk ve skoru koruduk. Bizim için en önemli şey kalemizde gol görmememiz. Diğer maçlarda çok gol yediğimizi için bugün gol yemememiz önemliydi bizim için” dedi.
Aragones, ilk 11’de yedek oyuncuların yer almasıyla ilgili olarak, “Takımda 27 oyuncum var. Bunlardan bazıları oynayacak bazıları dinlenecek. Yedek ya da as oyuncu diye bir kavram yok bizde. Uzun maratonda bazı oyuncular zaman zaman dinlenecektir” diye konuştu.
Kazım'ın kırmızı kart görerek oyundan atılmasıyla ilgili olarak da Aragones, ''Neden atıldığını bilmiyorum. O yüzden yorum yapamam. Ama bir oyuncu, takım arkadaşlarını 10 kişi bırakmamalı. Oyuncunun alacağı ceza, kulübün iç tüzüğünde yazılıdır. Bunlar bizim iç konularımızdır. Kulübümüzü ilgilendirir bunlar. Bu bizim içimizde halledeceğimiz bir konu olacak. Kendi içimizde ceza gerekiyorsa verebiliriz” diye konuştu.
Tümer'in yeniden sakatlandığını belirten Aragones, oyuncunun durumunun henüz net olmadığını, diğer sakat oyuncuların da biraz zamana ihtiyacı olduğunu anlattı.
Tecrübeli hoca Turkcell Süper Lig’in 10. haftasında oynayacakları Galatasaray derbisiyle ilgili olarak da “Galatasaray maçından önce oynayacağımız maçlar var. Öncelikli olarak onları düşünüyoruz. Galatasaray maçını da zamanı geldiğinde düşünürüz” dedi.

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 04:51

İLGİLİ HABERLER