Yaşam
  • 28.12.2013 01:45

Arda Turan'dan çapkınlık açıklaması

Sinem Kobal’ın çocukluk aşkı olduğunu söyleyen Turan, “Ona saygım ve sevgim sonsuz, bu değişmeyecek. Sinem benim baş tacım. O benim nişanlım, nişanlımdı... Hâlâ nişanlım” dedi

Tv8’de yayınlanan “Saba Tümer’le Bu Gece” programına konuk olan milli futbolcu Arda Turan yılan hikâyesine dönen Sinem Kobal’la ilişkisi hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Son günlerde çıkan çapkınlık haberlerine isyan eden Turan, “Ben yaptığını saklayan bir adam değilim. Çıkan haberler Sinem’i üzüyor” diye konuştu.

Tümer’in “Sinem Kobal’la durumunuz nedir?” sorusuna Turan, “Sinem benim çocukluk aşkım, hayatımızda her şeyi bugüne kadar beraber paylaştık. Ona saygım ve sevgim sonsuz bu tartışılmaz ve değişmeyecek.
Ufak tefek sıkıntılar yaşayabiliriz, aramızda bazen sorunlar da olabilir ben bunu açık yüreklilikle söylüyorum. Şu son 2-3 gündür geldiğimden beri çıkan haberler çok yakışıksız. Özellikle Burak Yılmaz’la ilgili olanlar, olacak iş değil. Sinem benim baş tacım. Sarı fırtına iyidir, başımızın taçı. O benim nişanlım, nişanlımdı... Hâlâ nişanlım” yanıtını verdi.

‘Arkadan kaçmam!’
Arda Turan, “Benden önce Sinem’in ailesi var, Sinem var. Hayatta her şey olabilir ama bu şekilde olmamalı. Buradan çıkıp bir yere gidebilirim, orada seni de görebilirim, sarılıp öpebilirim ama yaptığımdan çekinecek, kaçacak bir insan değilim. Dediğim gibi Sinem konusunda başka bir şey olsa çıkıp söyleriz. Her ufak tefek sıkıntımızda, tartışmamızda açıklama mı yapalım?” dedi.
Bu dedikodulardan kurtulmak için yurtdışına gittiğini söyleyen Arda Turan, sözlere şöyle devam etti: “Magazincilere hiç kızmıyorum tabi ki haber yapabilirler. İyi niyetli bir adamım herkesle istediği her şeyi paylaşırım ama spor ya da magazin basınına pabuç bırakacak insan değilim. Onlar iki fotoğraf çekecek diye arka kapıdan kaçacak adam da değiliz.”

milliyet

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 08:59

İLGİLİ HABERLER