Arkadaşının kaza kurşunu ile şehit oldu
Siirt il Jandarma Komutanlığı Cezaevi Jandarma Bölük komutanlığında vatani görevini yapan Muş nüfusuna kayıtlı Jandarma Er Rıdvan Çelik, bugün sabah saatlerinde tüfeği ile doldur-boşalt işlemi yaparken, arkadaşının silahından kaza ile çıkan kurşunla karnından yaralandı. Siirt Devlet Hastanesine kaldırılan Çelik, yapılan tüm müdühalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.
Olay ile ilgili soruşturma başlatılırken, Muş nüfusuna kayıtlı olan Jandarma Er Rıdvan Çelik'in ailesinin İstanbul Kartal da ikamet ettiği belirtildi.
CENAZESİ TÖRENLE UĞURLANDI
Siirt E Tipi Cezavi'nde arkadaşının tüfeğinden kaza ile çıkan kurşun ile şehit olan Jandarma Er Rıdvan Çelik'in cenazesi düzenlenen törenle İstanbul'a gönderildi.
Siirt Devlet Hastanesi'nde otopsi işlemleri tamamlanan er Rıdvan Çelik için morg önünde askeri tören düzenlendi. Törene askeri erkanın yanısıra Siirt Emniyet Müdürü Mutlu Ekizoğlu'da katıldı. Kısa süren törenden sonra Çelik'in cenazesi hava yolu ile ailesinin oturduğu İstanbul'a gönderildi.
Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 11:20