Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında Sarı-kırmızılı takımın, 3-2'lik üstünlüğüyle tamamlanan Beşiktaş karşılaşmasında forma giyen oyuncular, günü rejenerasyon çalışmasıyla geçirdi. Diğer oyuncular, iki grup hâlinde yapılan top yapma egzersizleriyle antrenmana başladı. Antrenmanın ana bölümünde dar alanda çift kale maç gerçekleştirildi. Son bölümdeki fizik çalışmasının ardından akşam idmanı tamamlandı.
Türkiye A Milli Takım kampında bulunan Semih Kaya ve Selçuk İnan, Türkiye 21 Yaşaltı Milli Takımı'na katılan Serkan Kurtuluş, Emre Çolak ve Sercan Yıldırım, Uruguay Milli Takımı'na davet edilen Fernando Muslera, İsveç Milli Takımı'na çağrılan Johan Elmander ve Çek Cumhuriyeti Milli Takımı'ndaki Milan Baros antrenmanda yer almadı.
Çek Cumhuriyeti'nde Yılın Futbolcusu Ödül Töreni'nin özel konuğu olan Tomas Ujfalusi de Galatasaray'ın akşam antrenmanına katılamadı. Antrenmanı izleyen bir grup taraftar, çalışma sonrası teknik heyet ve futbolculara çiçek vererek baklava ikram etti.
Galatasaray, Sivasspor maçının hazırlıklarını yarın saat 12.00'de Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yapacağı antrenmanla sürdürecek.
Asan yiğidoya hazırlanıyor...

Hızlı Özet
“Spor Toto Süper Lig'de en yakın rakibinin dokuz puan önünde lider olarak normal sezonun son altı haftasına giren Galatasaray, 29. haftada Sivasspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına akşam antrenmanıyla başladı.”
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Kocaelispor, Gaziantep FK'yı farklı yendi
Kocaelispor, Süper Lig'in altıncı haftasında konuk ettiği Gaziantep Futbol Kulübü'nü 2-0'lık skorla mağlup etti.

Okan Buruk'un Leao planı! Trabzonspor maçında kilit isim olacak
Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'un, Trabzonspor maçındaki en büyük kozu Portekizli yıldız Rafael Leao olacak.

Herkes Arda Güler'i konuşuyor! Mourinho'nun bu karardan dönmesi artık imkansız gibi
Jose Mourinho sonrası Real Madrid'de Arda Güler'in geleceği merak konusuydu. Milli futbolcu için bu sezon kendini ispatlaması açısından kritik görülürken, Arda Güler için nihai karar verildi.

Beşiktaş, FC Minsk'ten olaylı ayrılan Zakhar Drachev'i İstanbul'a getirdi
Geleceğe dönük transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ın, FC Minsk ile yollarını olaylı biçimde ayıran 18 yaşındaki Belaruslu orta saha Zakhar Drachev'i kadrosuna katmaya hazırlandığı öne sürüldü. Genç futbolcunun Türkiye'ye geldiği ve ailesiyle birlikte İstanbul'da kalacağı belirtildi.