Yaşam
  • 1.7.2009 13:57

ASKERLİK AŞKI KALBİNİ DURDURDU

RECAİ YÜKSEL /SAKARYA

Karasu ilçesi Limandere beldesinde oturan ve kalp hastası olduğu öğrenilen Ufuk Şentürk (22) kalbinden rahatsız olduğu halde asker olma aşkına raporlarını yetkililerden gizleyerek askere gitti.

Vatani görevini yaparken, kalbinden rahatsızlanan genç önce revire oradan İstanbul GATA Askeri Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada bir süre tedavi edilen genç çürüğe ayrılarak evine gönderildi. Bir süre evinde istirahat eden genç aniden rahatsızlandı. Kalp krizi geçirdiği ortaya çıkan genç hemen ambulansla Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen genç kurtarılamazken, gencin öldüğünü haber alan yakınları ise Ferizli Değirmencik Kavşağında trafik kazası geçirdiler. Gencin yakınlarının içinde bulunduğu Erdinç Ç. yönetimindeki 54 ND 736 plakalı otomobil, karşı yönden gelmekte olan Mustafa B. idaresindeki 54 EN 569 plakalı traktörle çarpıştı.

Kazada ölen gencin yakınları Sevim ve Hülya Şentürk yaralandı. Yaralılar ambulanslarla kaldırıldıkları Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:33

İLGİLİ HABERLER