Asayiş
  • 22.1.2015 09:51

Aşkına karşılık vermediği patronu kötürüm bıraktı

Evli ve iki çocuk babası patronu ve eski belediye başkan yardımcısı M.C.'nin silahlı saldırısı sonucu omurilik felci olan Nuran Alkan, yaşadıklarına isyan etti.

Hapis hayatı yaşadığını söyleyen genç kız, “Ben hayatımın sonuna kadar tekerlekli sandalyeye bağımlı kalacağım. O adam çıkıp, elini kolunu sallayarak gezecek. Sayın Cumhurbaşkanım, Başbakanım, bu adamla ben uğraşamıyorum. Lütfen yardım!” dedi.

Öğrenciyken yerel bir gazetede muhabirlik yaptığını ve gazetenin M. C. tarafından satın alınmasıyla kabus dolu günlerin başladığını kaydeden Nuran Alkan, kendisini vuran M.C.'nin 13 ay tutuklu kaldıktan sonra tutuksuz yargılandığını ve ardından yerel mahkemenin 4,5 yıl hapis cezası vermesiyle şaşkına uğradığını, kararı temyize götürdüğünü söyledi.

Yargıtay'ın kararı açıklamasını bekleyen Nuran Alkan, kendisinin ömür boyu hapis hayatı yaşayacak olmasına karşılık M.C'ye 4,5 yıl hapis verilmesini kabullenemediğini ifade etti. M.C. ile ilişki kurmadığı için sürekli şiddet gördüğünü ve tehditle karşı karşıya kaldığını öne süren Alkan, bunlara dayanamayıp İzmir'e ailesinin yanına dönmeye karar verdiği 29 Mayıs 2012 tarihinde gazete ofisinde saldırıya uğradığını söyledi.

M.C'nin Paralel Yapı'nın içinde yer aldığını da ileri süren Alkan, “Psikolojimi düzeltmeye çalıştıkça, karşıma yeni şeyler çıkıyor. Aileme zarar vermesinden korkuyorum. Devlet büyüklerimin bu konuya el koymasını istiyorum” diye konuştu.



 

 
 

 

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 22:43

İLGİLİ HABERLER