Spor
  • 10.6.2023 11:13

Aslan bu kez bombayı patlattı!

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray, transferde gaza bastı. Gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'in mücadele edecek bir kadro kurmak isteyen sarı kırmızılı yönetim, bu kez transferde büyük oynuyor. Cimbom, yeni sezonda 11'de düşünülmeyen Dries Mertens'in yerine aradığı ismi buldu. Takımından ayrılacak olan yıldız oyuncu için talimat verildi. 

DEVLER LİGİ HAMLESİ

Süper Lig'i şampiyon tamamlayarak kupayı kaldıran Galatasaray'da yönetim, Şampiyonlar Ligi'nde başarı hedefi için kolları sıvadı.Güçlü bir kadro ile 3 yıllık Kupa 1 özlemini bitirmek isteyen sarı-kırmızılılar, yeni 10 numara arayışına start verdi.

TALISCA BOMBASI PATLIYOR

Sezon başında 10 numaralı formanın teslim edildiği Dries Mertens'in özellikle sakatlık sonrası düşen performansı ve final haftalarında beklenen katkıyı sağlamaması üzerine arayışa geçen yönetim, listenin ilk sırasına Al Nassr'da oynayan Anderson Talisca'yı yazdı.Daha önce Beşiktaş'ta top koşturan Brezilyalı yıldızın Süper Lig'i yakından tanıması nedeniyle transferi avantajlı gören Aslan, mali şartları araştırmaya başladı.

MENAJERİNE AYRILIK IÇIN TALİMAT VERDİ!

Ronaldo transferi sonrasında ikinci plana düşen Talisca'nın kulübüyle 3 yıl daha sözleşmesi bulunuyor.Ancak kaçan şampiyonluk sonrası takımdan ayrılmak istediği konuşulan 29 yaşındaki orta sahanın, menajerine bu yönde talimat verdiği kaydedildi.

5 MİLYON EURO MAAŞ

Durumu yakından takip eden Galatasaray'ın da 5 milyon Euro maaş beklentisi olan tecrübeli oyuncu için teklif paketi hazırlayarak transfer harekâtını başlatacağı öğrenildi

.BEŞİKTAŞ PAYLAŞIMI YAPMIŞTI

Son dönemde yeniden Beşiktaş'a geri döneceği iddia edilen Brezilyalı yıldız, geçtiğimiz günlerde 2016-2017 sezonunda kazanılan şampiyonlukta taraftarın sevinç yaşadığı bir video paylaşmıştı.

 

Güncellenme Tarihi : 10.6.2023 11:17

İLGİLİ HABERLER