
Aslan gibi savaş Galatasaray!..
Şampiyonlar Ligi'nde bu akşam Almanya'da Schalke karşısına çıkacak olan G.Saray tüm Türkiye'yi sevince boğmak istiyor.
Şampiyonlar Ligi’ndeki rövanş maçı için Gelsenkirchen’e hareket eden Aslan’da Fildişili yıldız, Schalke’ye meydan okudu.
Drogba turu alıp öyle geleceklerini belirtti.
Didier Drogba… Şampiyonlar Ligi’nin son şampiyonu Chelsea’nin en önemli parçasıydı… Maviler’e Bayern Münih’le oynanan finalde 88’de attığı nefis kafa golüyle önce can vermiş, penaltılarda da beyaz noktaya gelen son isim olarak kupayı Londra’ya taşımıştı. Her röportajında “Aynı başarı G.Saray’da neden olmasın” diyen Drogba için şimdi sahne alma vakti. 35 yaşındaki yıldız futbolcu da Schalke mücadelesi öncesi hırslı mı hırslı.
İMHA TİMİ HAZIR
İstanbul’da 1-1 biten karşılaşma sonrası herkes Almanlar’ı favori görürken Fatih Terim’in ‘26. Aslan’ dediği Drogba kükredi… Instagram’a Sneijder ve Amrabat’la birlikte fotoğrafını koyan Fildişili forvet “Haydi çocuklar… Schalke biz geliyoruz“ yazdı. Drogba’nın bu mesajı G.Saray taraftarlarını da ateşledi. Yüzlerce beğeni alan mesajda sarı-kırmızılı yürekler yıldız oyuncudan gol sözü istedi. Drogba’nın havaalanından paylaştığı bu fotoğrafta bile hırsı yüzüne yansımıştı.
‘GÖSTER O LİSANSI ONLARA’
Fildişili futbolcunun bu kadar hırslı olmasının ve iddialı açıklama yapmasının altında Schalke kulübünün kendisine olan tavrı yatıyor… Hatırlanacağı üzere 1-1 biten karşılaşmanın hemen ardından Alman ekibi resmi sitesinden “Drogba’nın Şampiyonlar Ligi’nde oynamak için geçerli lisansa sahip olup olmadığı yönünde şüpheler var” açıklaması yapmış ve UEFA’ya başvurmuştu. 3-0 hükmen galibiyet isteyen Almanlar sonraki günlerde ise itirazları reddedilince avuçlarını yalamıştı. Taraftarlar, Drogba’nın “Geliyoruz Schalke” mesajı üzerine “Onlara lisansını göster” mesajları atarak tecrübeli golcüyü motive etti.
Egehan ŞENGÜL/AMK