Spor
  • 25.4.2008 00:12

ASLAN TEK FORVETTE KARAR KILDI...

Futbol Anonim Şirketi Genel Müdürü Adnan Sezgin ile Cevat Güler, Burak Dilmen ve Nezihi Baloğlu'ndan oluşan teknik heyetin yaptıkları toplantıda İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşısındaki olumlu futbol nedeniyle aynı dizilişte karar kıldıkları belirtildi.

Buna göre Galatasaray sahaya tek forvetle çıkacak. Ümit Karan'ın sakatlığının geçmemesi halinde bu yerde Nonda ya da Hakan Şükür görev yapacak, hemen arkalarındaysa Lincoln yer alacak.

Song'un iyileşmesine rağmen ise savunmada yine Emre - Servet ikilisi oynayacak.

Futbol AŞ genel müdürü Adnan Sezgin'in Lincoln'le bir görüşme yaptığı ve derbi maçta kendisine güvendiklerini bildirdiği öğrenildi.

Sarı - Kırmızılılar hazırlıklarını sürdürürken, futbol şube yöneticileri Haldun Üstünel, Tunca Hazinedaroğlu ve Murat Yalçındağ'ın maç gününe kadar Florya'da futbolcularla birlikte kampta olacağı belirtildi.

Galatasaray'da yeni teknik direktör konusundaki çalışmalar da sürerken, Valencia'dan ayrılan Roland Koeman'ın menajerler aracılığı ile önerildiği, ancak yönetimin buna olumsuz yanıt verdiği ileri sürüldü.
 
Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 12:23

İLGİLİ HABERLER