Spor
  • 13.8.2022 13:23

Aslan yeni Marcao'su Portekiz'den geliyor...

Aslan yeni Marcao'sunu buldu! Portekiz'den geliyor...

Son dakika Galatasaray transfer haberleri: Süper Lig'de gelecek sezon çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da sıcak transfer gelişmeleri yaşanıyor... Birçok yıldız transfere imza atan sarı kırmızılılar, en formda oyuncularından olan Marcao'yu Sevilla'ya transfer etmişti. Marcao sonrası o bölgede büyük bir boşluk oluşan Cimbom'da stoper bölgesi için yoğun arayışlar başladı. Arayışlarını sürdüren Galatasaray, yeni Marcao'sunu Portekiz'de buldu.

Teknik direktör Okan Buruk'un direktifleri doğrultusunda arayışlarını sürdüren sarı kırmızılılar transferde durmak bilmiyor.Aslan; Kazımcan Karataş, Leo Dubois, Abdülkerim Bardakcı, Haris Seferovic, Sergio Oliveira ve Fredrik Midtsjö sonrası Dries Mertens ve Lucas Torreira transferlerini de resmen açıkladı.

Cimbom'da Erden Timur ve ekibi transferleri bitirmek için büyük uğraş veriyor.Bir yandan transferleri açıklayan sarı kırmızılı yönetim, bir yandan da kadrodaki oyunculardan bazıları ile yollarını ayırmaya hazırlanıyor.Galatasaray, performansıyla Avrupa'yı peşine takan yıldız oyuncu Marcao'yu Sevilla'ya gönderdi.

O bölgede büyük bir açık oluşmasının ardından Aslan, sağlam bir takviye yapmak için düğmeye bastı.Arayışlarını sürdüren Galatasaray, yeni Marcao'sunu Portekiz'de buldu. İşte tüm detaylar...

G.Saray scout ekipleri Portekiz basınına göre bir kez daha bu pazarda oyuncu arayışında.

PENETRA HAMLESİ

Marcao'yu küme düşme hattındaki Chaves'ten alan ve Sevilla'ya satan Aslan, bu defa Famalicao'nun 20 yaşındaki stoperi Alexandre Penetra için nabız yokluyor.

2026'ya kadar sözleşmesi olan sağ ayaklı stoper için sarı-kırmızılılar 2 milyon Euro artı bonus öneriyor.

PENETRA KİMDİR?

Alexandre Penetra, 9 Eylül 2001'de Portekiz'in Tondela kentinde dünyaya geldi.Futbola Benfica'nın altyapısında başlayan Penetra, 2020 yazında Famalicao U23'e transfer oldu.1 yıl sonra A takıma yükselen 20 yaşındaki stoper, Portekiz ekibiyle 2026 yılına kadar sözleşme imzaladı.

 

 

 

 

 

Güncellenme Tarihi : 13.8.2022 13:26

İLGİLİ HABERLER