Spor
  • 17.8.2009 03:46

ASLAN'DA YENİ HEDEF CANER...

Rijkaard'ın Volkan'dan memnun olmaması nedeniyle sol beke alternatif arayan Sarı-Kırmızılılar Caner Erkin'in peşine düştü. Yönetimin Rus kulübüne 1 yıllık kiralama teklifi yaptığı öğrenildi

4-1 kazanılan Denizlispor maçında Rijkaard'ın 11'de oynattığı Volkan Yaman'ın kötü performansı yönetimi yeni arayışlara yöneltti... Hollandalı hocanın, "Hakan Balta'ya kaliteli bir alternatif lazım" raporu doğrultusunda arayışlara başlayan Sarı-Kırmızılı yönetimin hedefinde Caner Erkin var. Milli futbolcu, Rusya ekibi CSKA Moskova'da görev yapıyor.

KARARI ZICO VERECEK
Fakat Caner geçtiğimiz günlerde CSKA'da kadro dışı kalmış ve kulübünden ayrılmak istediğini açıklamıştı. Galatasaray yönetiminin Rus kulübüyle masaya oturduğu ve 1 yıllık kiralama teklifinde bulunduğu öğrenildi. CSKA Moskova'nın bu öneriye oldukça sıcak baktığı fakat son kararı teknik direktör Zico'nun söyleyeceği öğrenildi.

GALATASARAY'DAN SÜRPRİZ ATAK
Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray yönetimi iki genç yeteneğin peşine düştü. Sarı-Kırmızılılar'ın Dardanelspor'da oynayan Atahan Menekşe ve Koray Kurt'u almak için çalışmalarda bulunduğu öğrenildi. 1983 doğumlu olan Koray'ın forvet oynadığı ve geçen sezon 19 gol attığı öğrenildi. 1986'lı Atahan'ın ise sağ ve sol kanatta görev yaptığı, her iki ayağını da kullandığı belirtildi.

ELANO, TALLINN MAÇINDA SAHNE ALACAK
Midesini üşüttüğü için Denizlispor maçının kadrosundan son anda çıkartılan Elano, siftahı perşembe günü yapacak. Dün takımdan ayrı çalışan Sambacı, Tallinn önünde 18'de olacak.

SAYGIM SONSUZ
Denizli karşısında ikinci yarıda oyuna giren Ayhan, Rijkaard'ın kararına sonuna kadar saygı duyduğunu söyledi. Çok geniş bir kadroları olduğunu söyleyen tecrübeli futbolcu, "Hocamız formayı çok adaletli dağıtıyor" diye konuştu.

KEITA HAVASINI BULDU
Denizli maçındaki futboluyla herkesi büyüleyen Kader Keita, Fransız basınına da haber oldu. L'Equipe, Fildişili yıldızın Denizli önündeki futboluna dikkat çekerek, "Yeniden Lille'deki havasını bulmaya başladı. Çalımlarıyla yine baş döndürüyor" dedi.

ÜSTÜNEL SIKINTISI
G.Saray'da Haldun Üstünel isminin sürekli ön planda olması sıkıntı yaratıyor. Yönetici Mehmet Helvacı'nın Denizli maçı sonrası, "Haldun da Arda gibi altyapıdan yetişen bir arkadaş" demesi rahatsızlığı gözler önüne serdi. Başkan Polat'ın duruma el koyması bekleniyor.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:43

İLGİLİ HABERLER