Yaşam
  • 17.11.2006 14:01

AT ARABACILAR İLE ZABITANIN KAVGASINDA 2 ÖLÜ 1 YARALI!..

Şanlıurfa’da, zabıta ekipleri ile at arabacıları arasında çıkan silahlı kavgada 2 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.
      AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Akçakale yolunda denetim yapan belediye zabıta ekipleri, at arabasıyla kent merkezine girmek isteyen Mehmet, Abbas ve Reşit Sedatoğlu’nu uyardı.
      Bunun üzerine taraflar arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine, akraba oldukları öğrenilen at arabacıları Mehmet, Abbas ve Reşit Sedatoğlu, bir zabıta memurunun açtığı ateşle yaralandı.
      Çevredekilerin yardımıyla Şanlıurfa Devlet Hastanesine kaldırılan yaralılardan Abbas ve Reşit Sedatoğlu, müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Ameliyata alınan Mehmet Sedatoğlu’nun da hayati tehlikesi bulunduğu öğrenildi.
      Olayın ardından başlatılan soruşturma kapsamında, 10 zabıta memuru gözaltına alındı.
      Bu arada çevik kuvvet ekipleri, Şanlıurfa Belediyesi ve Devlet Hastanesi önünde geniş güvenlik önlemi aldılar.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 00:16

İLGİLİ HABERLER