Atalay Demirci'nin de FETÖ'cü olduğu ortaya çıktı

••1 dk okuma
Atalay Demirci'nin de FETÖ'cü olduğu ortaya çıktı

Hızlı Özet

“Ünlü stand-upçı Atalay Demirci'nin resmi Twitter hesabı, Ayyıldız Team hacker grubu tarafından ele geçirildi. Demirci'nin FETÖ'cü basketbolcu Enes Kanter ile yazışmaları gizli bir FETÖ destekçisi olduğunu ortaya koydu”






Fetullahçı Terör Örgütü tarafından desteklenerek bir yarışma programında birinci olan Atalay Demirci'nin bugün sosyal medyaya düşen Twitter yazışmaları büyük bir alçaklık ve ihaneti ortaya çıkardı.





Sosyal medyadan FETÖ'cü darbecilere lanetler yağdıran Atalay Demirci'nin özel yazışmalarında darbecilere destek verdiği günyüzüne çıktı.





 





 



Başta Enes Kanter olmak üzere birçok Fetullahçı militan ile özel sohbetler yapan Atalay Demirci'nin darbecilere destek verdiği, Fetullah Gülen'e bağlılık yeminleri ettiği ve yurtdışına kaçış planları yaptığı ortaya çıktı



 



 





 



Enes Kanter ile aralarındaki yazışmaların açığa çıkmasından sonra Atalay Demirci'nin hacklenen hesabında Hakan Şükür'le yaptığı yazışmalar da ortaya çıktı. Yazışmalarda Hakan Şükür'ün isyanı dikkat çekti.





Basktbolcu Enes Kanter'in yanı sıra Hakan Şükür'le de DM'den (direk mesaj) yazıştığı görülen Atalay Demirci, "bana yardım etmiyorlar" diye konuşan Hakan Şükür'ü teselli ediyor.

Mesajlarda Hakan Şükür'ün "kullan at, benim alanıma bakıyorum, halime bakıyorum sıfırlandık. Ev, araba, avukat... Boyuna masraf. Kimse yardım etmedi. Ona da gittim ve boş döndüm. Bizimle uğraşacak vakti yok. Çok sıkıldım" ifadeleri dikkat çekti.

Şükür'ün "ona da gittim" dediği şahsın kim olduğu ise merak konusu.






Bu haber 1072 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yargıtay’dan sosyal medyada hakarete “görünürlük” kriteri!
Gündem

Yargıtay’dan sosyal medyada hakarete “görünürlük” kriteri!

Yargıtay, sosyal medyadaki hakaret suçları için ceza kriterini belirledi: Hesabın herkese açık olup olmadığına bakılacak, paylaşımın görünürlük derecesine göre ceza verilecek.

Habervitrini9731 Görüntüleme
Netanyahu'nun rakibi Eisenkot: Netanyahu, İsrail'in ABD nezdindeki itibarını tarihin en düşük seviyesine indirdi.
Gündem

Netanyahu'nun rakibi Eisenkot: Netanyahu, İsrail'in ABD nezdindeki itibarını tarihin en düşük seviyesine indirdi.

Yashar lideri, Post gazetesine verdiği özel röportajda, Benjamin Netanyahu'nun yerine kimin geçeceğini, 7 Ekim'deki başarısızlıklar hakkındaki duruşunu ve siyasi misyonunu şekillendiren kişisel kaybını anlattı.

Habervitrini11121 Görüntüleme
Netanyahu'nun BM kürsüsünden diplomatların gözüne bakarak söylediği yalanlar
Gündem

Netanyahu'nun BM kürsüsünden diplomatların gözüne bakarak söylediği yalanlar

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, perşembe günü onlarca delegasyonun protesto amacıyla salonu terk etmesinin ardından yarısı boş olan bir Birleşmiş Milletler Genel Kuruluna hitap etti.

Habervitrini12425 Görüntüleme
Bakan Gürlek'ten fon açıklaması: Vatandaşımızın birikimi sahipsiz değildir
Gündem

Bakan Gürlek'ten fon açıklaması: Vatandaşımızın birikimi sahipsiz değildir

Adalet Bakanı Sayın Akın Gürlek, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen fon soruşturmasının son bilançosunu açıkladı. 76 şüpheli hakkında adli işlem yapıldığını, 45 kişinin tutuklandığını belirten Gürlek, “Vatandaşımızın birikimi sahipsiz değildir, hiç kimse hukukun üstünde değildir” mesajını verdi. Fon sahipleri ile yönetici kademelerindeki şüphelilerin mal varlıklarına el konulurken, birinci derece yakınlarının mal varlıkları da donduruldu.

Habervitrini14944 Görüntüleme