Spor
  • 11.6.2014 10:26

Atletico'da yaprak dökümü devam ediyor

İngiliz basınında yer alan haberlere göre Atletico Madrid'in Brezilyalı defans oyuncusu Joao Miranda'nın yeni durağı Premier Lig olabilir.

Bu sezon 52 maçta forma giyen ve Atletico'unn kazandığı büyük başarılarda önemli bir rol oynayan Miranda'nın İspanya ve İngiltere'den cazip teklifler aldığı iddia edilirken, Brezilyalı oyuncunun da ayrılmaya sıcak baktığı belirtildi.

2011 yılında Sao Paulo'dan bedelsiz olarak transfer olduğu Atletico Madrid'de üç sezonda 139 maça çıkan ve son derecede istikrarlı bir görüntü çizen Miranda, ESPN'ye yaptığı açıklamada "Önemli liglerden iyi teklifler aldım ve artık ayrılma zamanımın geldiğini hissediyorum. Kontratımdaki serbest kalma maddesi 30 milyon euro ancak Atletico'nun bu ücrette uzlaşmaya gideceğine inanıyorum" ifadelerini kullandı.

Atletico Madrid'in Şampiyonlar Ligi'nde final oynayan ve La Liga'yı kazanan kadrosundan ilk fire Chelsea'ye transfer olan Tiago ve MSL yolunu tutan David Villa ile verilirken, Diego Costa'nın da Chelsea ile anlaşması bekleniyor.
 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 04:17

İLGİLİ HABERLER