
AVUKATIN SIR İNTİHARI
Olay bugün saat 00.15 sıralarında Yeşilbahçe Mahallesi 1461'inci Sokak'ta meydana geldi. Bekar olan ve ailesiyle birlikte oturan Gökhan Turan, gece yarısı 07 GS 927 plakalı spor otomobiliyle evinin otoparkına geldi. Turan otomobilin içinde kendisine ait ruhsatlı tabancayla başına ateş etti.
Devriye gezen polis ekibi, farlarının açık olduğunu gördüğü spor otomobilde avukat Gökhan Turan'ın cesediyle karşılaştı. Olay yerine sağlık ekibi çağrılırken, siren sesleriyle uyanıp balkona çıkan ablası Ruhat Turan, kardeşinin otomobilinin başında toplananları görünce hemen aşağıya indi. Ruhat Turan avukat kardeşinin esedini görünce sinir krizleri geçirdi, bu sırada diğer yakınhları da olay yerinez koştu.
Polislerin yaptığı incelemede avukat Gökhan Turan'ın şakağından giren tek kurşunla yaşamını yitirdiği saptandı. Cesedinin yanında bulunan ve avukatın kendisine ait olduğu belirtilen silah incelemeye alındı.
Avukat Gökhan Turan'ın sır intiharını aydınlatmak için soruşturma başlatılırken, cesedi otopsi için Adli Tıp Morgu'na kaldırıldı.
Güncellenme Tarihi : 14.5.2016 22:35