Spor
  • 29.9.2010 10:57

AYKUT SEVİNEN FUTBOLCULARINI HAŞLADI

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Ali Sami Yen'de oynanan Kasımpaşa maçının bitiminde sevinç gösterileri yapan oyuncularını haşladı.
Soyunma odasına girer girmez, "Boşuna sevinmeyin, çok kötü oynadık" diyen Kocaman'ın bu çıkışı herkesin bir anda buz tutmasına neden oldu.
Göreve geldiğinden bu yana yaptığı gerçekçi analizler ile dikkat çeken Fenerbahçe'nin çalıştırıcısı, 6-2 kazanan ve doğal olarak birbirlerini tebrik eden sarı-lacivertli futbolcuları şoka sokan ifadeler kullanırken, ilk yarıdaki oyunu kastedip, "Karşımızda daha ciddi, daha güçlü bir takım olsa, daha fazla gol yiyecektik. Bu defans ve takım savunması anlayışı ile her maç sorun yaşarız. Onun için sevinmek yerine nasıl düzeliriz, onu düşünmeliyiz" dedi.
Teknik Direktör Kocaman, ilk yarıyı 3-2 önde bitirmelerine karşın devre arasında savunmadan iki oyuncusunu değiştirip, oyuna öyle devam etmiş, maçtan sonra da sorunlarının büyük olduğunu duyuran açıklama yapmıştı.

Savunmayı eleştirdi
Bu sezonun en gollü galibiyetine imza atan, ilk kez de deplasmanda kazanarak çıkışa geçen Fenerbahçe’nin genç hocası, takım halinde kötü savunma yaptıklarını belirtip, maçın ilk yarısında çok hatalar yapan Bilica ile Santos’u da kendilerini oyuna veremedikleri için eleştirdi.
Fenerbahçeli oyuncuların maç sonu sevinçleri Kocaman’ın bu çıkışı ile adeta kursaklarında kalırken, Gençlerbirliği maçında savunmanın bu hataları yapmaması için Kocaman’ın büyük çaba harcayacağı belirlendi.

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 03:13

İLGİLİ HABERLER