Aynı PTT şubesi 2.kez soyuldu

••1 dk okuma
Aynı PTT şubesi 2.kez soyuldu

Hızlı Özet

“Yaklaşık 3 bin lirayı alan zanlı kaçarken, şubenin ikinci kez soyulduğu öğrenildi.”


Muğla’nın Marmaris ilçesinde PTT şubesi, kar maskeli ve silahlı bir kişi tarafından soyuldu. Edinilen bilgiye göre, Marmaris ilçesine bağlı Armutalan Mahallesi’ndeki PTT şubesi henüz kimliği belirlenemeyen bir kişi tarafından soyuldu. Postane şubesine plakasız motosikletle gelen soyguncu, yüzünde kar maskesi ve belinde silahla içeri girdi. Silahı bayan görevliye doğrultarak kasadaki paraları isteyen zanlı, yaklaşık 3 bin lirayı aldıktan sonra motosikletle kaçtı. Zanlının şubeden ayrılmasının ardından durum polise bildirildi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi. Güvenlik kameralarından soyguncunun kimliğini tespit etmeye çalışan polis, zanlının ilçe dışına çıkma ihtimaline karşı Marmaris giriş çıkışlarında uygulama başlattı.

Armutalan PTT Şubesi’nde 2010 yılının Aralık ayında da bir soygun meydana gelmişti. Yine motosikletiyle şubeyi soyan zanlı, yaklaşık 6 bin lirayı alarak kayıplara karışmıştı. Emniyet güçleri yaptıkları çalışma sonucu soyguncuyu yakalamıştı.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.


Bu haber 706 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Mezitli’de başkan Yardımcısına 5 milyonluk rüşvet suçlaması
Asayiş

Mezitli’de başkan Yardımcısına 5 milyonluk rüşvet suçlaması

Mersin Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü yolsuzluk soruşturmasında, Mezitli Belediye Başkan Yardımcısı Atilla Küsbeci ile belediyenin imar biriminde görev yapan eşi Merve Küsbeci hakkında dikkat çeken iddialar dosyaya girdi. Soruşturma kapsamındaki beyanlarda para karşılığında imar değişikliği yapıldığı, otellerdeki imar aykırılıklarına müdahale edilmediği, aylık 50 bin TL ödeme ve 5 milyon TL rüşvet talep edildiği öne sürüldü.

Habervitrini12255 Görüntüleme
79 yaşındaki emekliyi 15,5 milyon TL dolandırdılar: 4 kişi tutuklandı
Asayiş

79 yaşındaki emekliyi 15,5 milyon TL dolandırdılar: 4 kişi tutuklandı

İstanbul Üsküdar’da 79 yaşındaki emekli A.A.’yı “Adınız sahte altın ve para soruşturmasına karıştı” diyerek kandıran şüpheliler, yaklaşık 15 milyon 500 bin liralık döviz ve altını aldı. Olayla ilgili yakalanan 5 şüpheliden 4’ü tutuklanırken, paranın kriptoya çevrilen kısmının izinin sürüldüğü belirtildi.

Habervitrini12205 Görüntüleme
Reyhanlı saldırısı faillerinden THKP-C'li terörist Bülent Dükancı yakalandı!
Asayiş

Reyhanlı saldırısı faillerinden THKP-C'li terörist Bülent Dükancı yakalandı!

Hatay Reyhanlı'da 2013 yılında gerçekleştirilen ve 53 vatandaşımızın şehit olduğu kanlı terör saldırısının faillerinden THKP-C'li terörist Bülent Dükancı, jandarmanın düzenlediği nokta operasyonla kıskıvrak yakalandı.

Habervitrini9609 Görüntüleme
75 ilde yapılan uyuşturucu operasyonlarında 714 kişi tutuklandı
Asayiş

75 ilde yapılan uyuşturucu operasyonlarında 714 kişi tutuklandı

İçişleri Bakanlığı son 10 günde 75 ilde yapılan uyuşturucu operasyonlarında 985 kilogram 777 gram uyuşturucu madde ile 1 milyon 537 bin 667 adet uyuşturucu hap ele geçirildiğini açıkladı. Operasyonlarda gözaltına alınan şahıslardan 714'ü tutuklandı.

Habervitrini13853 Görüntüleme