Spor
  • 4.9.2013 14:51

Aysal, Terim'den yanıt bekliyor!

Fatih Terim'in sözleşmesini uzatma kararı alan G.Saray yönetimi, tecrübeli teknik adamdan yanıt bekliyor. NTV Spor'a özel açıklamalarda bulunan başkan Ünal Aysal, "Kendisinin zamanı var. Andora ve Romanya maçlarının ardından yanıt vereceğini tahmin ediyorum" dedi.

NTV Spor'a özel açıklamalarda bulunan başkan Ünal Aysal, milli takımın 4 maçlık periyodunun ardından Terim'in hem G.Saray'ı hem de A Milli Takımı çalıştırmasını kesinlikle istemediklerini vurguladı.

Fatih Terim'in mayıs ayına kadar milli takım teknik direktörlüğü için TFF ile sözleşme imzalamasının ardından sezon sonunda Galatasaray'dan ayrılabileceği yorumları başlamıştı.

Kulüp başkanı Ünal Aysal ise "Ben olduğum sürece Fatih hoca ile çalışacağız" açıklamasını yaparak, Terim'e duyduğu güveni dile getirmişti. 

Galatasaray yönetimi, söylentilere yaptığı son toplantıda nokta koydu. Toplantı sonunda sarı-kırmızılı kulüple mayıs ayında sözleşmesi bitecek Fatih Terim'in sözleşmesini 2 yıl daha uzatma kararı alındı. Mevcut sözleşmenin geçerli olması kaydıyla uzatma teklifinde bulunduklarını vurgulayan başkan Ünal Aysal, Terim'den yanıt beklediklerini söyledi.

Konuyla ilgili NTV Spor'a özel açıklamalarda bulunan başkan Ünal Aysal, "Kendisinin zamanı var. Andora ve Romanya maçlarının ardından yanıt vereceğini tahmin ediyorum" dedi.

"TERİM İLE YOLA DEVAM ETMEK İSTİYORUZ"
Milli takımın önümüzdeki 4 maçı için Terim'e anlayış gösterdiklerini vurgulayan başkan Aysal, "Kendisiyle yola devam etmek istiyoruz. Ancak sezon sonunda hem Galatasaray'ı hem de milli takımı çalıştırma durumu bizim için söz konusu olamaz" diye konuştu. 

"YABANCI SINIRLAMASINDA OLUMLU BİR KARAR ÇIKABİLİR"
Yabancı kontenjanı hakkında daha önce mahkemeye başvurduklarını hatırlatan başkan Ünal Aysal, "Adli tatil sona erdi. Aldığımız bilgiler mahkeminin AB Bakanlığı’ndan bir belge beklediği yönünde. Bu belge ellerine ulaşırsa yabancı sınırlaması konusunda olumlu bir karar çıkabileceğine inanıyorum" ifadelerini kullandı.

"SAVUNMAYA OYUNCU ALABİLİRİZ"
Transfer konusunda da açıklamalarda bulunan başkan Ünal Aysal, savunmaya yerli oyuncu takviyesi yapabileceklerini sözlerine ekledi.
 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 12:17

İLGİLİ HABERLER