Yaşam
  • 1.11.2008 08:48

AYSUN KAYACI : BU ADAMLARA BEKARET KEMERİ TAKILSA, SADECE ÇİŞİNİ YAPSALAR

NTV'deki 'Haydi Gel Bizimle Ol' programında son dönemin çok konuşulan iki olayı gündeme getirildi. 14 yaşındaki bir kıza 'cinsel istismar' suçlamasıyla tutuklanan ve birkaç gün önce tahliye edilen yazar Hüseyin Üzmez'e tepki gösteren Müjde Ar, program sırasında kendisini tutamadı.
İstanbul Adli Tıp Kurumu'nun, 14 yaşındaki kız çocuğu için “beden ve ruh sağlığının bozulmadığı” yönünde verdiği rapora da tepki gösteren Müjde Ar, "O adamın suratından belli, o Hüseyin Üzmez'in" diye konuştu.
BAYAĞI PEDOFİLİ
televizyongazetesi sitesinde yeralan habere göre; Ar, Üzmez'in pedofili hastası olmadığı sözlerine "Ne değil yahu?! Bayağı pedofili hastası. Raporu niye kızcağıza almışlar da buna almamışlar. Ne olduğunu öğrenseydik. Adli Tıp Kurumu'na hiçbir güvenim kalmadı. İnanılmaz bir kepazelik. 14 yaşında ergenleşmemiş bir insan, hemen 'Gel çocuğum gel' diyorlar. Kaşına gözüne bakıyorlar. 'Bunda hiçbir travma yok, hadi güle güle', ver raporu! Yahu o travma ömür boyu çıkacak o çocuktan. Böyle bir vicdansızlık olur mu? Bu raporu veren doktorun hiç mi evladı yok, hiç mi vicdanı yok? Ne acayip şey bu yahu?" dedi.
BU NE PİŞKİNLİK!
Ar, tahliye olduktan sonra Üzmez'in eşiyle birlikte kameralara yansıyan görüntüleri için de "Adam çıktı hapisten, yanında karısı. Sanki karpuz almaya gitmişler gibi duruyorlar! Ne pişkinlik kardeşim! Sen ne biçim kadınsın, ne acayip şeysin!" diye eleştiride bulundu.
Müjde Ar, "Bunu yatırmayacakları belli oldu işte. Adam ya deli, ya pedofili hastası, bir şey yani. Delilikten de yırtmasın da. İnanılır gibi değil!" diyerek konuşmasını sürdürdü.
Yine son günlerin çok konuşulan 'Kasklı Sapık' olarak manşetlerde yer alan Opera sanatçısı Şahin Ö.'nün tecavüz iddialarıyla tutuklanması olayına da sert tepki veren Müjde Ar, "O da kafasını öne eğiyor, gözükmesin diye. Her yerde çarşaf çarşaf resmi var. 'Operadaki Hayalet' diyorduk şimdi 'Operadaki Sapık' oldu. Korkunç!" yorumunu yaptı.
Pınar Kür, olayın bir başka boyutuna dikkat çekmek için Şahin Ö.'nün 2001 yılında tecavüzden mahkemeye verilip beraat ettiğini ve beraat sebebinin de 'tecavüz ettiği öne sürülen okul arkadaşının bakire olmamasının beraat gerekçeleri arasında olmaması" kararını okuması üzerine Müjde Ar "Hiiihhh biz yandık!" ifadesini kullandı.
KESİP ATIYORLAR
Program sırasında pedofili hastalarıyla ilgili bilgiler veren Çiğdem Anad, pedofilinin tedavisinin olmadığını ve İnsanca Yaşam Derneği'nin pedofili hastalarının hadım edilmesi düşüncesini gündeme getirdi.
Hollanda, Danimarka ve Amerika'daki bazı eyaletlerin bunu uyguladığı konuşmaları sırasında Müjde Ar, "Hadım etmek tam nedir? Kesip atıyorlar mı?" diye sordu. Anad, "Evet, zaten durması bir işe yaramıyor. Sonuçta adam tecavüz ediyor" şeklinde konuştu.
Bu arada konuşmaları dinleyen Aysun Kayacı, herkesin bir an susmasına neden olan bir fikir öne sürdü: "Bekaret kemeri gibi bir şey taksalar". Bu sözler üzerine Pınar Kür, "Kim takacak? Biz mi takacağız, nolur nolmaz diye?" sözleriyle şaşkınlığını dile getirdi. Aysun Kayacı ise, "Adam sadece çişini yapabilse mesela" dedi.
Lafa giren Çiğdem Anad, "Kesse de herhalde çişini yapar" diye devam etti. Pınar Kür ise stüdyodakilerin gülüşmeleri arasında, "Onu kesmiyor, hay Allahım Yarabbim!" diyerek ne söyleyeceğini şaşırdı ve şöyle devam etti: "Saraydaki hadım ağaları yok mu zannediyorsunuz, var. Ama fonksiyonu yok ediliyor. Yani adamın idrar yapması engellenmiyor" açıklanmasını yapma gereği duydu. Konuşmaya son noktayı, yine Müjde Ar koydu: "Ama bence bunlarınkini kökten kesmek lazım!"

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 04:47

İLGİLİ HABERLER