Spor
  • 30.5.2024 12:25

Aziz Yıldırım'dan gövde gösterisi hazırlığı! Listeye bir yıldız daha

Cumartesi günü Jose Mourinho ile görüşmek için İngiltere’ye gidecek olan Aziz Yıldırım’ın büyük bir gövde gösterisi için hazırlık yaptığı öne sürüldü. Yıldırım’ın planının, önümüzdeki hafta içi hem Mourinho’yu hem de en az bir yıldız futbolcuyu İstanbul’a getirmek olduğu kaydedildi.Sarı-Lacivertliler’de kongre gündemi iyiden iyiye ısınıyor. Üyeler ve taraftarlar, başkan adaylarının açıklamalarını ve vaatlerini merakla bekliyor. Aziz Yıldırım, adaylığını açıkladığı ilk konuşmasında Jose Mourinho ile anlaşacağını duyurarak büyük bir heyecan yaratmıştı. Yıldırım, cumartesi günü Mahmut Uslu ile birlikte İngiltere’ye giderek dünyaca ünlü teknik adamla yüz yüze görüşecek. Bu toplantıda anlaşma sağlanma ihtimali yüksek görünüyor. Aziz Yıldırım’ın asıl planı ise büyük ses getirecek cinsten.

 

'EN İYİ TEKLİF FENERBAHÇE'DEN'

İtalya’nın önde gelen gazetelerinden Corriere dello Sport, Jose Mourinho’nun geleceğiyle ilgili bir haber yaptı. Buna göre, dünyaca ünlü teknik adama hem proje hem de ekonomik anlamda en ilgi çekici ve cazip teklifin Fenerbahçe’den geldiği vurgulandı. Mourinho’nun Sarı-Lacivertliler’in teklifine ‘Evet’ demesi halinde her anlamda özgürce hareket edebileceği bir çalışma ortamı olacağı belirtildi. Özellikle bu durumun, daha ciddi bir teklif gelmediği sürece deneyimli teknik adamın kabul edeceği bir senaryo olduğunun altı çizildi. Dünyaca ünlü teknik adam yaptığı son açıklamada, Türkiye’nin yanı sıra Avrupa ve Suudi Arabistan’dan teklifler aldığını ve birkaç hafta içerisinde karar vermesi gerektiğini söylemişti.

İSTANBULA GETİRECEĞİM

'İSTANBUL'A GETİRECEĞİM'

Mourinho hakkında konuşan Aziz Yıldırım, "Şampiyon yapmak için geliyorum. Yoksa 'Ben şampiyon yapmayacağım etmeyeceğim' sözüm yok Mourinho'yla ben Önder Bey'le 2 saat konuştuk. Şartlarda anlaştık gelmesi yönünde. Sonra arkadaşlarımız menajeriyle görüştü. Bir sistemde anlaştık. Cumartesi İngiltere'de konuşacağız. Anlaşma tam biterse problem yok. Mourinho'yu İstanbul'a getireceğim. Biz 3 yıllığına geliyoruz, 3 yıllığına hocamız da Mourinho'dur." dedi.

 

DYBALA HAYALİ

DYBALA HAYALİ

Fenerbahçe’de seçimli olağan genel kurul bir dahaki hafta sonunda, yani 8-9 Haziran’da yapılacak. Aziz Yıldırım’ın, önümüzdeki hafta içerisinde Mourinho’nun yanı sıra görüşme yapılan yıldız futbolculardan en az birini İstanbul’a getirmeyi planladığı kaydedildi. Portekizli teknik adamın Roma’daki prensi olan Paulo Dybala’nın, Yıldırım’ın listesinde ilk sırada olduğu kaydedilmişti. Arjantinli süper starın Roma ile sözleşmesi devam ediyor. Ancak Fenerbahçe, 30 yaşındaki oyuncuyla anlaşma sağlaması halinde 12 milyon Euro’luk serbest kalma maddesi sayesinde bu transferi bitirebilir. Aziz Yıldırım ve ekibinin, Dybala ile el sıkışıp haftaya kendisini İstanbul’a getirmek istediği iddia edildi.

NDIDI BOMBASI

NDIDI BOMBASI

Öte yandan Leicester ile sözleşmesi bitecek olan Wilfried Ndidi için de Yıldırım cephesinin girişimlerde bulunduğu öne sürüldü. Nijeryalı orta saha oyuncusuna birçok talip var. Aziz Yıldırım, cumartesi günü Mourinho ile görüştükten sonra kimi isterse alacaklarını belirtmişti. Başarılı teknik adamın onay vermesi halinde Ndidi’nin önümüzdeki hafta İstanbul’a getirilmesi için girişimlerin hızlandırılacağı kaydedildi.

Güncellenme Tarihi : 30.5.2024 12:27

İLGİLİ HABERLER